ІконаЗ Великоднем!

Дорогі трудівники! Прийміть щиросердечні вітання з найвеличнішим християнським святом – Воскресінням Христовим!
Це свято ми зустрічаємо з хвилюючим піднесенням, відчуваючи переможну силу очищення у наших душах. Воскресіння Христове нагадує нам про істинну мету нашого земного шляху, наповнює життя змістом і вселяє впевненість у наші серця.
Хай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допоможуть нам подолати всі перешкоди на тернистій дорозі до щастя, добробуту й гармонії, а щира любов до нашого краю і до ближніх нехай об’єднує нас у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі праведні діла!
Бажаємо, щоб кожного огорнуло світло Христового Воскресіння та сповнило серця Ваші любов’ю і радістю!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою дирекція та профком ТОВ «Агрофірма П’ятихатська»

* * *

писанкиШановні жителі району!

Христове Воскресіння для християн - найрадісніше та най-урочистіше свято, бо воно дає надію, що через віру в воскреслого Ісуса Христа і ми воскреснемо та одержимо вічне життя. Воскресіння Христове стверджує нас у вірі, що життя людське не обривається, як нитка, що воно сповнене глибокого змісту і значення.
В цей день у храмах відбудуться святкові Літургії, а після – урочисте освячення пасхальної їжі. Головний тропар свята лунатиме піднесено і не один раз: «Христос воскрес із мертвих, смертю смерть подолав!».
Радість свята в серцях леліймо, щиро братаймось і прощаймо усім заради Воскресіння, сповіщаймо про Великдень, вітаймось словами : «Христос Воскрес!», «Воістину Воскрес!».

Олександр Поворознюк, депутат районної ради.

* * *

ХВДорогі земляки!

Вітаю вас зі світлим днем Христового Воскресіння. Великдень – одне з тих свят, яке стирає межі й відмінності між людьми. У цей день ми стаємо єдиними, а тільки єдина нація, єдиний народ зможе побудувати успішну і сильну державу. Великдень – це символ торжества добра над злом і початку нового життя. Це свято дає нам упевненість в тому, що будь-які труднощі можна здолати.
Нехай у цей Великий день Божа благодать зійде на кожну родину, принесе щастя і добробут, скріпить віру в невичерпні можливості людини.
Бажаю всім нам віри, терпіння і взаєморозуміння. Здоров’я, щастя і миру вам і вашим сім’ям.
Христос Воскрес!

Олександр Поворознюк, генеральний директор ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

* * *

куличі та писанкиДорогі маріампольці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята – Воскресіння Христового!
Нехай ваша душа буде багата на добро, як святковий стіл, чиста, як Великодній рушник, і весела, як українські писанки. Хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість, віру, надію і любов.
Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!
Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!
Христос Воскрес!

Дирекція СВК «Агрофірма «Маріампольська»

* * *

Христос Воскрес!Дорогі жителі Ганнівки, Водомирівки, Сергіївки та Ланів!

Вітаємо вас зі святом Христового Воскресіння!
Нехай у ці благословенні дні ваші душі сяють радістю, а ваші серця випромінюють добро і повняться любов’ю ближніх!
Хай за Великоднім столом рідні та близькі люди, зігріті Божою любов’ю й благодаттю, знову відчують себе єдиною родиною.
Хай у це світле свято воскреснуть і відродяться ваші найсвітліші мрії і сподівання!
Весна розквітла, наче казка, 
І сяє сонцем височінь небес. 
Вітаємо зі світлим
святом Пасхи! 
- Христос Воскрес!
- Воістину Воскрес! 

Ганнівська сільська рада.

* * *

листівка-вітанняДорогі зеленці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята - Воскресіння Христового!
Це одне із найдавніших і найсвітліших християнських свят. Воно відзначається урочисто з апостольських часів і, за рішенням першого Вселенського Собору, здійснюється у першу неділю після весняного рівнодення і першого березневого повного місяця.
Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудове свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини!
Бажаєм щастя й злагоди в родині
Та благодаті Божої з небес!
І хай по всій лунає Україні: 
- Христос Воскрес! 
- Воістину Воскрес!

Зеленська сільська рада.

* * *

Великодні яйцяШановні йосипівці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого християнського свята Воскресіння Христового! Нехай ваші душі будуть багаті на добро, нехай ця радісна подія утверджує наші переконання про те, що достойні терпіння нагороджуються перемогою, а чесне життя увінчується славою.
Від усього серця бажаємо вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!
Явилась милість нам Господня
І оживила світ, немов в раю, 
В знаменне світле свято
Великодня
Вітаєм щиро кожну ми сім’ю. 
Христос Воскрес!

Йосипівська сільська рада.

* * *

святкова випічкаШановні односельці!

Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим!
Нехай Великодні свята принесуть у ваші домівки достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серця добром та милосердям. Нехай сяйво Христового Воскре-сіння завжди зігріває вашу душу теплом, радістю, добром і
Божою благодаттю, зміцнить віру, вселяє надію, принесе у ваш дім любов і благополуччя, у справах нові успіхи.
Великих і щасливих вам Великодніх свят!

Петрівська сільська рада.

* * *

святкова ілюстраціяДорогі трудівники!

Сердечно вітаємо вас із світлим Християнським святом - Воскресінням Христовим!
Син Божий воскрес, і людство радіє, бо це свято надії, яке надихає наші серця сподіваннями на щасливе прийдешнє, дарує життєвий оптимізм і духовні сили.
Щиро бажаємо вам здоров’я, сил і наснаги для успішного завершення всіх добрих справ, хай у вашій родині, нашій Україні панують мир, любов, взаєморозуміння і добро!
Хай дзвони в церкві ще гучніше
дзвонять,
Хай ангел усміхнеться із небес,
Хай навіть кошички радіють
і говорять:
„Христос Воскрес, воістину
Воскрес!”

Дирекція ТОВ «Верес»

* * *

храмДорогі водянці та маловодянці!

Прийміть щиросердечні вітання з радісним і величним християнським святом – Воскресінням Христовим! Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість і достаток, спокій і благополуччя, щастя і міцне здоров’я, наповнять серце добром і милосердям. Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здіснення найзаповітніших сподівань.
Рік у рік любов Господня
Творить свято Великодня, 
Маленькі ангели несуть дари з небес. 
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! 

Григорій Огир, директор ПСП «Водянське».

* * *

святкові писанкиДорогі трудівники!

З нагоди світлого величного християнського свята – Воскресіння Христового, прийміть сердечні вітання та найкращі побажання міцного здоров’я, добра, злагоди та Божого благословення. Нехай цей день гуртує всіх нас навколо давніх християнських цінностей: доброти, терпимості, милосердя, любові до ближнього.
Хай диво Християнського Воскресіння надихає вас на добрі та праведні справи, наповнить радістю ваші серця, а переможний дух надії додає сил, енергії для добрих і корисних справ, спрямованих на процвітання України.
Христос Воскрес!

З глибокою повагою Катерина Галуган, депутат районної ради.

* * *

Святкова корзинаШановні трудівники, пенсіонери та пайовики!

Прийміть щиросердечні вітання зі світлим Воскресінням Христовим!
Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе у ваші оселі радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.
Нехай Воля Господня надихає Вас на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України.
Христос Воскрес!

Віктор Волков, голова правління ПП «Дружба»

* * *

Дорогі трудівники!

Щиро вітаємо вас із Великоднем. Чудо Христового Воскресіння об’єднує всіх нас вірою у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю. Сьогодні ми відкриваємо Богові свої душі, просимо наповнити їх духовною силою і надією. У цей день ми дякуємо Господу Богу за те, що у дні випробувань ми відчували Його захист і підтримку. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке потрібне всім нам, всій українській нації.
Бажаю вам душевної чистоти і гармонії, миру та спокою. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає вас на добрі та праведні справи. Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого. Христос Воскрес!

Дирекція ПСП «Зарічне»

* * *

ПасхаШановні трудівники!

Прийміть найщиріші вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією.
Від усього серця бажаємо благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!

Дирекція ТОВ «Агрофірма «Маяк»

* * *

Шановні односельчани!

До нас прийшло величне й шановане свято – Воскресіння Христове. Воно спонукає нас ще глибше замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам нагоду наповнити наші серця любов’ю і добром, духовно збагатити наше єство.
У ці дні ми підносимо наші молитви до Всевишнього, дякуємо Йому за подароване життя і милість, просимо Його ласки зміцнити нас у вірі.
Сподіваємось, що Господь всемилосердний і всемогутній подарує нам усі щедроти й блага, а ми будемо славити Його ім’я і творити добрі справи.
Прийміть щирі вітання й найкращі побажання в дні Пасхальних свят.

Дирекція ТОВ «Малинівське»

* * *

Дорогі трудівники!

Щиро вітаємо Вас із Великоднем!
Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя.
Хай Божа матір вас охороняє,
А дух святий здоров’я
посилає.
Господь дарує Ангела з небес!
- Христос Воскрес!
- Воістину Воскрес!

Дирекція ТОВ «Агродар ЛТД»

* * *

Шановні трудівники!

Від усього серця щиро вітаю із найсвітлішим весняним святом – Великоднем!
Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.
З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Тож направимо наші молитви на добрі справи і світлі помисли.
Щиро бажаю добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі та Божого благословення.
Христос Воскрес!

Аліна Нерода, директор ПСП «Богнер»