молоді вчителі з керівниками районуВідбулася зустріч голів районної ради Світлани Тилик та райдержадміністрації Юрія Самохвала з молодими вчителями, які, пропрацювавши ще доволі незначний час, вже проявили себе з позитивної сторони. Це вчитель хімії Анастасія Лисенко та педагог-організатор Надія Сегеда з Ганнівської ЗШ І-ІІІ ст., вчитель фізичної культури Віталій Лихошерст з Володимирівської ЗШ І-ІІІ ст. та керівник гуртка ЦДЮТ Ганна Бишевич. Їх представив начальник освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Григорій Москалець, назвавши талановитими і такими, на яких можна мати великі надії. Ще двоє вчителів через поважні причини були відсутні.

Молоді педагоги розповіли про свої перші враження від роботи й колективів, куди прийшли працювати, про свої плани та наміри. Спілкуючись з молоддю, Юрій Георгійович та Світлана Олександрівна по-батьківському тепло привітали молоде поповнення, розповіли про надбання та проблеми району, запросили взяти активну участь в діяльності молодіжної організації «Молода Петрівщина», вносити свіжі ідеї та пропозиції щодо її роботи.

Директори шкіл, де працюють педагоги, висловили задоволення поповненням та попросили допомогти вирішити проблему житла для них, щоб можна було сподіватися на їх багаторічну продуктивну працю. Керівники району пообіцяли розглянути можливі варіанти, аби вирішити це питання позитивно. Вручивши кожному грошове заохочення та квіти, побажали молодим учителям успіхів у роботі, талановитих учнів та вдячних батьків.

За словами однієї з вчителів, схоже, лише у нашому районі з такою увагою й повагою ставляться до молодого поповнення. Це вона з’ясувала після спілкування зі своїми колишніми однокурсниками, які нині працюють по всій Україні. Тож висловила від імені педагогічної громадськості подяку керівництву та запевнила, що прикладуть зусиль і вміння, аби виправдати довіру та шанобливу увагу до себе.

Валентина РЯБОКОНЬ.

На знімку: молоді вчителі з керівниками району.