З метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря Кіровоградська філія Приватного акціонерного товариства «Укртелеком» доводить до відома громадськості про те, що підприємство входить до складу ПАТ «Укртелеком», головне підприємство якого знаходиться в м. Київ, і надає населенню  практично всі види сучасних телекомунікаційних послуг.

Майданчик Петрівського ЦТП № 16 ПАТ «Укртелеком» розташовано за адресою: 28300, Кіровоградська обл., смт. Петрове, вул. Ілліча, 31.

Джерелами забруднення атмосферного повітря на об’єктах є опалювальне обладнання, яке працює на природному  газі, та дизельгенератор для резервного електропостачання.

Залишкова дія на навколишнє середовище пов’язана з викидами в атмосферу забруднюючих речовин: діоксид азоту, оксид вуглецю, вуглецю діоксид, метан, азоту (1) оксид, речовини у вигляді суспензованих твердих частинок, сірки діоксид, неметанові легкі органічні сполуки (НМЛОС).

Максимальні приземні концентрації забруднюючих речовин в атмосферному повітрі не перевищують встановлених величин на кордоні житлової забудови.

За детальнішою інформацією слід звертатись до Петрівської районної державної адміністрації за адресою: 28300, Кіровоградська обл., смт. Петрове, вул. Жовтнева, 20,  або за телефоном: (0237) 9-63-01.