14 березня 2019 року жителька нашого селища Клавдія Полікарпівна Гришко відзначила своє 100-річчя.

Прожиті роки Клавдії Полікарпівни можуть слугувати прикладом жертовного служіння народові та своїй землі. Іменинниця пережила голодомор, Велику Вітчизняну війну. Нашій ювілярці за своє трудове життя довелося працювати сортувальником поштового відділення, рити окопи, закінчити курси трактористів та комбайнерів, працювати механізатором, дояркою колгоспу «Росія», техпрацівницею Петрівської середньої школи, телятницею та посудомийкою їдальні колгоспу ім. Леніна. Клавдія Полікарпівна нагороджена медалями: «Ветеран праці», «Захиснику Вітчизни», «60 років Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.», «65 років Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.». Пані Клавдія, переживши за сто років життя безліч подій , витримавши удари долі, сьогодні є людиною, котра з оптимізмом дивиться на життєву дорогу,сміється, з гумором розповідає історії з життя та готова ще не раз заспівати і потанцювати, як робила це в молоді роки. Свій день народження життєлюбна пані Клавдія зустріла в сімейному колі, в оточенні дітей, онуків та правнуків.

З нагоди такого неповторного свята до господи довгожительки завітали й поважні гості – заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, Петрівський селищний голова Світлана Тилик, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Сидоренко, перший, заступник начальника УСЗН Петрівської райдержадміністрації Карен Караханян та заступник директора територіального центру соціального обслуговування населення Петрівського району Світлана Федорова, які крім найщиріших побажань та подарунків, які, на знак поваги передали пані Клавдії, мали бажання дізнатися секрет її довголіття. Клавдія Полікарпівна радо спілкувалася з гостями та подякувала всім за увагу та щирі слова привітання.

Ольга Шевченко

На знімках: ювілярка прожила складен, але гідне поваги життя; поважні гості з подарунками та словами привітань; спільне фото на згадку