Нещодавно ми, разом із умілим фотографом Мариною Шаповал, зустрілися з переможцями нашого конкурсу «Фотосесія + стаття» приємною подружньою парою Володимиром і Світланою Ревами. Конкурс проводився у соціальній мережі Фейсбук на наших сторінках. Перед нами поставало завдання зробити гарні фото та поспілкуватися. Отже, перед фотосесією ми роззнайомилися та дізналися про життя цієї чудової пари. Вони проживають разом уже 6 років і мають двох діток – Лізу (2 роки) та Микиту (5 років), котрих дуже люблять та вкладають у їх виховання усю душу. Зовсім з юнацьких літ життєві стежки Володимира та Світлани тісно переплелись, кохання дуже швидко поєднало їхні серця. Не минуло багато часу, як пролунало зізнання у коханні з уст Володимира, а уже потім і пропозиція одружитися. У ході розмови ми дізналися, що Світлані прізвище змінювати не довелося, адже і її дівоче, і чоловікове прізвища – Рева. Подружжя сміється з цього й в один голос стверджують, що точно доля.

Потім Марина влаштовувала окрему фотосесію кожному з подружжя, а я скористалася можливістю й порозпитувала у них один про одного. Зізнання Володимира:

– Мені дуже пощастило з дружиною, адже Світлана – красива, добра, розумна, ніжна, тендітна та лагідна. Смачно готує, гарна господиня та дуже хороша мама. Вона завжди мене підтримує та розуміє. Я вдячний їй за те, що подарувала мені двох чудових діток, котрих я дуже люблю. Оце прийдеш з роботи, замучений, а як підбіжить дитя, обійме, то відразу так тепло на душі та спокійно.

– Володимир – дуже добра людина, хороший і турботливий чоловік. Він завжди мене підтримує та оберігає. Чуйний і лагідний, жодного разу не було такого, щоб на моє прохання він агресивно відреагував. Завжди ставиться з розумінням і допомагає. Я вважаю, що Володимир – взірцевий батько, він дуже любить дітей, турботливий і ніжний, – говорила Світлана.

Фотосесія та розмова проходили легко та невимушено, з жартами та сміхом. Марина Шаповал зробила понад двісті чудових знімків, потім обробила певну кількість у спеціальних програмах і надіслала власникам. «Головне для мене, - зазначає Марина, – щоб люди були задоволені, коли дивляться на фото зі своїм зображенням». Варто зазначити про професіоналізм молодого фотографа, вона вміє дуже гарно обрати ракурс, правильно поставити учасників зйомки і вловити вдалий момент. Усі фото дуже чуттєві, милі та сповнені тепла.

Сім’ї Володимира та Світлани бажаємо палкого кохання, радості від діток і щоб ваші очі завжди сяяли від щастя. Марині Шаповал дякуємо за співпрацю та побажаємо реалізації у професійній сфері.

Оксана Ліщенюк

На знімку: романтичне фото подружжя Володимира та Світлани Реви.
Фото: Марини Шаповал