Офіційно!

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ
ПЕТРІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ
Кіровоградської області

від 20 березня 2018 року № 10 - р

Про скликання двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання

Відповідно до пункту 1 частини 6, частини 7 статті 55, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2.4 розділу ІІ, пункту 13.6 розділу ХІІІ Регламенту Петрівської районної ради сьомого скликання:

1. Скликати двадцять третю сесію районної ради сьомого скликання 30 березня 2018 року на 10.00 годину в сесійній залі районної ради за адресою: смт Петрове, вул. Святкова, 20.

2. На обговорення винести наступні питання:

2.1. Про заслуховування інформації начальника Петрівського відділу Олександрійської місцевої прокуратури про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Петрівського району за 2017 рік.

2.2. Про заслуховування інформації начальника Петрівського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУНП України в Кіровоградській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Петрівського району за 2017 рік.

2.3. Про звіт про виконання районного бюджету за 2017 рік.

2.4. Про внесення змін та доповнень до рішення ра- йонної ради від 21 грудня 2017 року № 367 «Про районний бюджет на 2018 рік».

2.5. Про звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку Петрівського району за 2017 рік.

2.6. Про надання дозволу на укладання договору оренди частини нежитлового приміщення з Петрівською ра-йонною державною адміністрацією.

2.7. Про звіт про виконання програми зайнятості населення Петрівського району на період до 2017 року.

2.8. Про заключний звіт про виконання програми забезпечення впровадження реформи децентралізації надання адміністративних послуг у Петрівському районі на 2016-2017 роки.

2.9. Про реорганізацію шляхом перетворення комунального закладу «Петрівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Петрівської районної ради у комунальне некомерційне підприємство «Петрівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Петрівської районної ради.

2.10. Про внесення змін та доповнень до програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Петрівського району на 2015-2019 роки.

2.11. Про придбання житла.

2.12. Про звіт постійної комісії районної ради з питань економіки, бюджету, фінансів та підприємницької діяльності.

2.13. Про звіт постійної комісії районної ради з питань діяльності територіальних громад, об’єднань громадян, регламенту, депутатської етики та дотримання законності.

2.14. Про звіт завідувача Трудового архіву Петрівського району про виконання функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність, збереження та ефективне використання майна за 2017 рік.

2.15. Про звіт про виконання плану роботи районної ради та плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів за 2017 рік.

2.16. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка передана у власність громадянину Сергію Івановичу Молнару.

2.17. Інші питання.

3. На сесію районної ради запрошуються депутати ра-йонної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів, управлінь, розташованих на території району, голови територіальних громад, засоби масової інформації.

Тамара Сакара, голова районної ради