Знай наших!

Петрівщина багата талановитими людьми. Чимало наших земляків стали видатними вченими, організаторами виробництва, талановитими представниками бізнесу, артистами, спортсменами, літераторами. Далеко за межами нашого району і області знають своєрідного поета Григорія Ліщенюка. З-під його пера вийшло вже більше десятка поетичних збірок, чимало його віршів стали піснями і звучать на хвилях республіканського радіо та регіональних радіостанцій.

Григорій - глибоко ліричний поет, який надзвичайно проникливо пише про кохання, з допомогою вишуканих метафор змальовує красу рідної землі. Не чужа йому і тема патріотизму, боротьби українців за свободу і незалежність Батьківщини.

І ось надійшла звістка про нову творчу вершину, на яку зійшов наш земляк – він став лауреатом Літературно-мистецької премії імені Пантелеймона Куліша за книжку віршів «Вибране». Диплом лауреата підписав голова журі, письменник, доктор наук із соціальних комунікацій, провідний науковий співробітник Інституту літератури імені Т.Шевченка Ігор Павлюк. Крім Диплому лауреат отримав і пам’ятну медаль.

Редакція «Трудової слави» вітає Григорія Ліщенюка з черговим актом визнання його поетичного таланту і бажаємо йому нових творчих досягнень.