Як добре, що є миті у нашому житті, про які хочеться згадувати знову й знову.

Розповідь піде про ретро-вечірку, організовану фахівцями терито-ріального центру для своїх підопічних – студентів Університету III віку, тобто поважних осіб, кому вже за 60.

Повністю перенестись у часі та поринути у справжню ретроатмо-сферу допомогли елементи інтер’єру та просто старовинні речі: дисковий телефон, старовинний годинник, парфуми 1971року, сітчата сумка (авоська) в’язані гачком килимки, книги, платівки, …

І яка ж “Ретро-вечірка” без дрес-коду!? Працівники територіального центру на годину відкрили салон краси, де всім студентам Університету III віку зробили стильні зачіски та святковий макіяж.

А розпочалось свято спогадами про епоху 60-х-70-х. Далі були всілякі конкурси: «Крилаті вислови», «З якого фільму пісня?», «Інструментальні ансамблі того часу», «Популярні танці 60-х» та цікаві лотереї.

Усе, що відбувалося і що можна було побачити на вечірці, мало вигляд, смак, запах і звучання безсмертної епохи 60-х-70-х.

Фотографування було чи не найактивнішою розвагою присутніх, адже ті унікальні костюми та зачіски, підготовлені спеціально для цієї події, так і просилися до об’єктиву професійного фотографа.

Дивлячись на фото учасників вечірки в стилі ретро, на їхні щирі посмішки та щасливі погляди, відчуваєш величезний запал енергії і натхнення працювати й творити для людей!

Інна Лук ’янова, директор територіального центру