Новий Рік - це, мабуть, найочікуваніше свято як для дорослих, так і для дітей.

До нього, як правило, готуються заздалегідь: купують подарунки, складають поздоровлення, щоб свято пройшло яскраво і запам’яталося надовго. Петрівська селищна рада також підготувалася до Новорічних свят!

За бюджетні кошти Петрівської селищної ради для дитячих садочків було придбано новорічні костюми Снігуроньки та Діда Мороза, будівлі дитячих садків прикрашено святковими електрогірляндами з функцією світлоефекту.

У дитячих садочках селища розпочалися новорічні ранки, а щоб ці ранки залишалися чарівними, солодкими та яскравими, селищний голова Світлана Тилик, за підтримки депутатського корпусу Петрівської селищної ради, подарувала діткам солодкі подарунки, а дитячим навчальним закладам №1 «Рудана» та № 2 «Сонечко» - 12 потужних сучасних миючих пилососів, тож тепер кожна група має свій новенький пилосос!

Вихователі та батьки були зворушені такими чудовими подарунками та висловили подяку працівникам селищної ради, депутатському корпусу та Петрівському селищному голові Світані Олександрівні Тилик за усміхнені, радісні обличчя дітей, за подарунки, за чарівну атмосферу та гарний новорічний настрій.

Наталія Тритяк, начальник відділу соціально - економічного розвитку Петрівської селищної ради