Коли свого часу, ще 2010 року, тодішній директор ПСП «Райпольське» Анатолій Олексійович Олефір (уже смертельно хворий) визначив своїм наступником Володимира Григоровича Деркача – багато хто з іванівців сумнівався у правильності такого рішення. Так, Володимир Григорович справді зарекомендував себе людиною діловою, енергійною, підприємливою… Але ж занадто молодий – чи зможе він утримати господарство «на плаву», не маючи для цього необхідного життєвого досвіду? Та вже незабаром усі ці сумніви розвіялися – молодий директор став гідним продовжувачем справи свого досвідченого колеги. Причому ми йому щиро вдячні не лише за те, що умілою рукою успішно керує господарством, а й за те, що не залишає поза увагою нашу Іванівську сільську раду. Зокрема, відкрив харчоблок на базі Іванівського НВК, придбав меблі для дошкільної групи. В Іванівському сільському клубі зробив ремонт, придбав музичний центр.

Після розвалу Радянської держави жителі Іванівки забули, що таке регулярне автобусне сполучення, добиралися до райцентру в невідкладних справах хто як зуміє. І ось Володимир Григорович подбав і про цю, як виявилося, досить важливу сторону нашого повсякденного буття: придбав автобус. Тепер жителі села дуже радіють тому, що мають регулярний автобусний зв’язок з райцентром, де можуть вирішити усі свої питання, побувати в лікарні, в установах соцзахисту, в магазинах тощо. Навіть по суботах люди тепер в змозі поїхати на базар, щоб придбати щось найнеобхідніше. Турботу В.Деркача про людей ми відчуваємо цілий рік. Людям і городи своєчасно виорюють, і закультивують, а по селу техніка господарства узбіччя від бур’янів обкошує, взимку дороги від снігу розчищає. І так з року в рік.

За сприяння районної державної адміністрації і районної ради, а також Петрівського кар’єру ПрАТ «ЦГЗК», які забезпечують сільські ради щебенем, Володимир Григорович допомагає підтримувати у задовільному стані наші дороги. Причому не тільки підвозять щебінь, а й засипають ним проблемні ділянки. Ніколи не відмовить директор і в підвезенні піску до дитячого садочка та на дитячий майданчик.

А якби ви бачили, як він упорядкував їдальню, де харчуються працівники господарства! Привів у порядок усі склади «Райпольського». Словом, уже ніхто не сумнівається, що до керма господарства прийшов справжній дбайливий господар.

Як зазначалося вище, Володимир Григорович не полишає поза увагою об’єкти, що знаходяться на балансі сільської ради. Зокрема, за сприяння і активної участі депутата сільської ради А.А.Холод перекрито сільський клуб, за що ми їм щиро вдячні.

Уже давно, разом із завідуючою дошкільним навчальним закладом «Мрія» О.О.Гасенко, ми бачили необхідність в перекритті покрівлі дитячого садочка. І ось цього року наша мрія здійснилася: господарство не лише повністю перекрило покрівлю дитячого закладу, а й замовило для нього металопластикові вікна, а ще – проектну документацію на систему блискавкозахисту.

Маємо зазначити також, що без Володимира Григоровича не обходиться жодне свято на селі, а на Новий рік кожна родина, що має дітей, отримує для них новорічний подарунок.

І все сказане – це лише мізерна часточка того, що ми хотіли б сказати про нашого дорогого Володимира Деркача! Ми всі його дуже шануємо і поважаємо, адже він - надзвичайно порядна людина, людина слова і діла.

Тож, шановний Володимире Григоровичу! Щира вдячність Вам і доземний уклін за Вашу допомогу, за Вашу турботу, за Ваші добрі поради і теплі слова.

З нагоди Дня працівників сільського господарства бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя. Нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не буде ніяких нездоланних перешкод, нехай Господь допоможе Вам у кожній Вашій справі!

А ще, користуючись нагодою, хочемо також привітати й подякувати за підтримку головного бухгалтера ПСП «Райпольське» Людмилу Миколаївну Гарькаву, бухгалтера Любов Миколаївну Кузів, а також усіх працівників ПСП «Райпольське», які втілюють в реальність усі наші мрії і сподівання.

Дорогі друзі! Вітаємо вас з Днем працівників сільського господарства, бажаємо міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя і Божої благодаті!

Людмила Коломієць, Іванівський сільський голова та жителі села Іванівка.