Днями в Петровому відбулася чергова гарна подія: розпочалися роботи по закладанню ще одного парку відпочинку для жителів та гостей селища. Цей грандіозний проект вже давно був запланований селищним головою Світланою Тилик та депутатським корпусом селищної ради. Новостворений парк має складатися з декількох зон:1 - для сімейного відпочинку зі столами, навісами та дитячим майданчиком; 2 зона - для занять скейтбордистів та роллерів. 3- для вуличних тренажерів та велосипедистів. 4- зона відпочинку біля фонтану.

Розпочали роботи з підготовки території, шляхом очищення її від бур’янів за двадцятими будинками по вул. Літвінова, що значно покращило естетичний вигляд проїжджої частини з обох боків. А далі працівники комунальних служб та небайдужі активісти з числа жителів зазначених будинків висадили близько 300 дерев: берез, лип та горобини на території близько 0.5 га. Другу партію зелених насаджень становитимуть кущі та квіти, які завезуть вже найближчим часом.

Отже до робіт по закладангню парку дружно взялися сім’ї одразу трьох поколінь. Величезну під-тримку з підвезення води для лунок молодих дерев надала служба районного МНС. Також не залишилися осторонь працівники КП «Петрівське», Петрівського ККП, бригади з озеленення селища, працівники середніх шкіл і селищної ради, бригади по озелененню селища та усі небайдужі.

Приємно усвідомлювати, що нашими спільними зусиллями рідне Петрове щодня стає все гарнішим, зеленішим і привабливішим

Олена Приходкова.

На знімку: громада Петрового закладає основу та висаджує перші дерева нового парку відпочинку.