Напередодні Дня автомобіліста і дорожника, 27 жовтня 2017року, голова районної державної адміністрації Сергій Завалій і голова районної ради Тамара Сакара вітали працівників філії «Петрівський райавтодор» з професійним святом.

Сергій Володимирович і Тамара Вікторівна вручили ра-йонні відзнаки колективу, який очолює Ігор Дементьєв та кращим працівникам філії за багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток мережі автомобільних доріг загального користування та з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника.

Спілкуючись із колективом філії, Сергій Завалій відзначив, що, не зважаючи на непросту фінансово-економічну ситуацію, в Петрівському районі дороги ремонтуються, і є сподівання, що незабаром вдасться значно покращити процес ремонтування та якість доріг.

Керівники району подякували працівникам райавтодору за наполегливу працю, побажали міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, миру та добробуту.

Чимало теплих слів на адресу працівників Петрівського райавтодору пролунало і від її керівника Ігоря Дементьєва. Він відзначив кращих працівників грамотами та всім без винятку вручив грошові премії.

Із сайту райдержадміністрації.