Розпорядження

голови Петрівської районної ради Кіровоградської області

від 25 жовтня 2017 року № 58 - р
смт Петрове

Про скликання двадцятої сесії районної ради сьомого скликання

Відповідно до пункту 1 частини 6, частини 7 статті 55, частини 8 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 2.4 розділу ІІ, пункту 13.6 розділу ХІІІ Регламенту Петрівської районної ради сьомого скликання:

1. Скликати двадцяту сесію районної ради сьомого скликання 16 листопада 2017 року на 10.00 годину в сесійній залі районної ради за адресою: смт Петрове вул. Святкова, 20.
2. На обговорення винести наступні питання:
2.1. Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 22 грудня 2016 року №225 «Про районний бюджет на 2017 рік».
2.2. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Капітального будівництва» на 2018 рік.
2.3. Про затвердження фінансового плану Петрівського комбінату комунальних підприємств на 2018 рік.
2.4. Про затвердження фінансового плану комунального закладу «Редакція Петрівського районного радіомовлення» (Радіо «Голос Петрівщини») на 2018 рік.
2.5. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки, наданої у власність ФОП Галяс Людмилі Олексіївні.
2.6. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка запроектована для продажу права оренди у формі аукціону на території Червонокостянтинівської сільської ради.
2.7. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону на території Луганської сільської ради (151,1959 га).
2.8. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону на території Луганської сільської ради (58,1662 га).
2.9. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону на території Луганської сільської ради(69,7874 га).
2.10. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, що відводиться для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону на території Богданівської сільської ради.
2.11. Про підтримку депутатського запиту депутата ра-йонної ради Поворознюка О.Г.
2.12. Про надання дозволу на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення зі службою у справах дітей Петрівської районної державної адміністрації.
2.13. Про надання дозволу на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення з фізичною особою-підприємцем Стрижаком Віталієм Миколайовичем.
2.14. Про надання дозволу на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення з Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України.
2.15. Інші питання.
3. На сесію районної ради запрошуються депутати районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів, управлінь, розташованих на території району, голови територіальних громад, засоби масової інформації.

Голова районної ради Тамара Сакара