З метою упередження можливості рейдерських атак на нерухоме майно громадянам району, сільськогосподарським виробникам бажано здійснити заходи щодо внесення відомостей до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, яке зареєстроване до 01 січня 2013 року, в тому числі договорів оренди, які були зареєстровані органами Держгеокадастру України.

За умови наявності відомостей про нерухоме майно в Державному реєстрі речових прав при необхідності та за бажанням власників є можливість внести заборону на вчинення реєстраційних дій щодо даного майна.

За умови наявності в даному реєстрі електронної адреси власника об’єктів нерухомого майна, державним реєстратором будуть направлятись повідомлення про вчинення реєстраційних дій стосовно даного майна, що дасть змогу власникам мати актуальну інформацію про своє майно.

Відповідні документи потрібно подавати до відділу(центру) надання адміністративних послуг Петрівської районної державної адміністрації за адресою: смт. Петрове, вул. Святкова, 20, кабінет № 118.

Телефон для довідок 05237 96488