Нещодавно відділ районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки голови райдержадміністрації Сергія Завалія та голови районної ради Тамари Сакари, з нагоди Дня родини організував та провів свято «Спортивна родина», яке пройшло у спортивному залі дитячої юнацької спортивної школи «Олімп». У ньому взяли участь родини, які виховують прийомних та усиновлених дітей: Ніни та Анатолія Копиріних з дітьми Олександром, Павлом, Ілєю та Дарією; Любові та Миколи Новаків з дітьми Юлією та Владиславом; Марини та Василя Кривди з дітьми Олександрою, Володимиром та Світланою; Злати та Максима Шведів з дітьми Валентином та Олександрою; Тетяни та Олександра Ужвів, з дітьми Оленою, Артемом, Анастасією та Кирилом; Ірини Швець з дітьми Вікторією, Юлією, Євгенієм, Андрієм та Анною; Світлани та Сергія Тишиків з дітьми Данилом та Юлею.

Учасники змагалися в спритності, силі, винахідливості і просто відпочили та поспілкувалися один з одним.

Почесними гостями свята стали голова районної ради Тамара Сакара та перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, які привітали усіх учасників з Днем родини та Днем матері. Побажали усім сім’ям благополуччя, родинного тепла та затишку, взаєморозуміння, а головне - перемоги у родинних змаганнях. Представникам влади, як почесним гостям, були надані місця у суддівських кріслах. Разом з ними пильнували за перебігом естафет начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Сибіра, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Лугова та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Стулій. Кожну естафету журі оцінювало за п’ятибальною системою. Після кожного конкурсу оголошувалися результати.

У естафетах змагалися дві команди: діти та дорослі, по 10 чоловік у кожній.

Всього було 8 естафет: «Стрибки в довжину з м’ячем», «Не загуби м’яч на тенісній ракетці», «Стрибки на скакалці», «Передача м’яча», «Катання обруча», «Стрибки боком», «Біг з обручами» та «Футбол». Між конкурсами були розіграні безпрограшні лотереї.

У ході всього спортивного свята учасники змагань доклали чимало зусиль для командної перемоги, та за підрахунками журі, за кожний конкурс окремо, лідерство тримали діти. І все ж під кінець гри рахунок вирівнявся. І, як годиться у дружних сім’ях - перемогла дружба. Кожен учасник отримав заряд бадьорості і зміцнив своє здоров’я. Результати свята свідчать про те, що всі його учасники дружать зі спортом та фізичною культурою.

Фінал сімейної гри пройшов теж дуже емоційно. Представники влади нагородили усіх учасників грамотами райдержадміністрації та вручили пам’ятні подарунки.

По закінченні дітей та дорослих чекав солодкий стіл від організаторів та спільне фото на згадку.

Отож побажаємо їм усім здоров’я, радості, миру та нових звершень!

Олена Приходкова.

На знімку: сім”я Тишиків з Володимирівки є переконаними прихильниками спорту і здорового способу життя.