Традиційно до Дня Перемоги керівники району, зокрема голова райдержадміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, перший заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета та заступник голови районної ради Антоніна Іванова, спільно із головою ра-йонної організації ветеранів України Олегом Гіюком і керівниками структурних під-розділів РДА, які опікуються ветеранами та представниками сільських і селищних рад, особисто відвідали та привітали учасників бойових дій у Другій світовій війні, що проживають в нашому ра-йоні - петрівчан Павла Стрільця, Івана Заудальського та Івана Донченка, жителів с.Іскрівки - Миколу Кульшенка, с. Ганнівки - Віктора Бабенка, с.Новий Стародуб - Дмитра Дмитренка, с.Луганка - Василя Плюкала і Василя Холода та с. Червонокостянтинівки - Георгія Максімова. Керівники району вручили їм почесні пам”ятні відзнаки та квіти. Незважаючи на поважний вік, ветерани особисто зустрічали гостей та спілкувалися із ними.

- Ми завжди з великою радістю приїжджаємо до вас, і нам приємно, що ви завжди з усмішкою зустрічаєте гостей. З нагоди свята Дня Перемоги бажаємо вам якомога більше радісних моментів, щоб ви знаходили в собі сили долати усі негаразди, а найголовніше - міцного здоров’я!, - побажав Сергій Володимирович, вітаючи ветеранів.

Від теплих слів, щирих побажань, уваги і турботи серця солдатів Перемоги сповнювалися вдячністю та радістю. Вони щасливі, що їх пам’ятають та відвідують, бо здійснили у житті не один поважний та мужній вчинок, подарувавши нам право на мирне життя.

Сергій Володимирович та Тамара Вікторівна поспілкувалися з ветеранами, вислухали їхні розповіді про життя-буття, спогади про молодість, поцікавилися нагальними проблемами.

Наш вічний обов’язок - пам’ятати про їх подвиг, адже завдяки виявленому ними героїзму був подоланий один із найзагрозливіших тота-літарних режимів в історії людства.

 

Олена Приходкова.

На знімках: керівники району провідують учасника бойових дій Павла Заудальського в районній лікарні; зустрічають гостей Павло Стрілець та Георгій Максімов; Василь Плюкало, мешканець Луганки, приймає вітання від районної та сільської ради.