Днями зі збірного пункту Петрівського районного військового комісаріату для проходження строкової військової служби було відправлено ще двох призовників - Дмитра Стадніченка та Костянтина Арапова.

З напутнім словом перед майбутніми воїнами виступив військовий комісар Петрівського районного військового комісаріату Олександр Братченко. У своїй промові він побажав хлопцям бути терплячими, мудрими і не забувати своїх рідних та близьких. У черговий раз нагадав, що призовники проходитимуть військову строкову службу в пунктах постійної дислокації, а в район проведення антитерористичної операції не направлятимуться.

Молоді солдати отримали благословення також і від отця Михайла, який вручив хлопцям іконки та натільні хрестики як обереги від усього лихого, та окропив їх свяченою водою. Він звернув увагу призовників на те що, не так багато можливостей служити своєму народу є в нашій країні, і одна серед них - служба в армії, яка є почесною і відповідальною. Адже треба вміти гідно стояти на захисті кордону своєї Батьківщини та народу.

Легкої вам служби, хлопці!

Олена Приходкова.

На знімку: призовники біля військкомату перед відправленням до учбової частини.