Ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму та прикладом справжнього служіння своєму народу.

У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

На жаль, так сталося, що цю знаменну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.

Бажаю кожному миру і злагоди, доброго здоров’я, щасливих і довгих літ життя, добробуту і благополуччя кожній родині.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

Щиро вітаю Вас із Днем пам’яті та примирення, з Днем Перемоги!

Ми високо цінуємо і шануємо наших героїв, які дали гідний приклад народу України, з вірою у перемогу і незалежність нашої країни, стати на захист своєї Вітчизни в період агресії.

Щастя вам, довгих років життя та мирного неба, дорогі наші ветерани!

Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом - Днем Перемоги! Низький уклін, вічна па-м’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, а також трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Напередодні цього світлого дня бажаємо вам великого щастя, здоров’я, оптимізму та активного довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

З вдячністю і глибокою шаною вклонимося ветеранам, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнивши рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя. Зі святом, дорогі ветерани!

Ціна великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовне горе та біль. Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність. Вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Бажаємо вам, дорогі жителі Петрівщини, та вашим родинам здоров’я, щастя, достатку, щоб омріяний мир знову повернувся на нашу багатостраждальну землю, а також упевненості та віри у велике, світле майбутнє нашої країни!

Григорій Москалець, директор КУ «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»
Людмила Горбанець, голова районної профспілкової організації працівників освіти

Від усього серця вітаю вас з річницею Великої Перемоги.

Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й до сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу.

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни.

Від усього серця вітаю вас з Днем Перемоги!

Вклоняємося доземно солдатським вдовам, всім солдатам, що пройшли буремними фронтовими дорогами. Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення. Миру вам та міцного здоров’я!

Буяють мирно квіти на могилах,
До сонця красного метелики летять.
А ті, кому війна зламала крила,
Священним вічним сном в могилах сплять.

Ніна Цапенко, Ганнівський сільський голова

Сьогодні ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, зупинив фашистську навалу ціною власного життя. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини ви всьому світові довели, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Ми складаємо глибоку шану всім, хто виборював перемогу в жорстоких боях і самовіддано трудився в тилу.

Бажаємо всім доброго здоров’я, добробуту та мирного неба.

З повагою Інна Беркун, голова Зеленської сільської ради

Від усієї душі поздоровляємо вас з цим світлим святом! У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття та найголовнішого на сьогодні - миру, ясного сонця та всього самого найкращого!

Війна, вона і є - війна...
Й до цього дня колишні ниють рани.
І все ж таки - надіньте ордени!
Зі святом Перемоги, ветерани!

Іван Шульга, Йосипівський сільський голова

Цей день – символ гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини.

Ми високо цінуємо і шануємо наших героїв, які дали гідний приклад народу України - з вірою у перемогу і незалежність нашої країни стати на захист своєї Вітчизни в період агресії.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, які із зброєю в руках захищали і захищають сьогодні свободу та незалежність нашої країни. Нехай світло Великої Перемоги додає нам усім сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідного краю, а червоні маки пам’яті ніколи не покидають наших сердець.

Світлана Тилик, Петрівський селищний голова

Запрошуємо вас узяти участь в урочистостях з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, які відбудуться в смт Петровому 9 травня 2017 року.

В програмі свята:
- 09.45 – 09.50 – флешмоб «Україна – це ми!» за участю школярів Петрівського НВО (перехрестя вул. Центральної і Святкової);
- 09.50 – 10.00 – шикування колони (від районного Будинку культури);
- 10.00 – 10.15 - урочиста хода до місця проведення мітингу біля Братської могили радянських воїнів;
- 10.15 – 10.45 – мітинг, покладання квітів та Гірлянди Слави до меморіалу воїнам-визволителям;
- 11.00 - 12.30 - тематична концертна програма «Безсмертний подвиг не забутий!» в Парку відпочинку селища Петрового;
- 10.00 – 13.00 - фотовиставка «Герої твої, Петрівщино!»;

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яких до того не знало людство. Грядущі покоління у вічному боргу перед ветеранами!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Перемоги! Нехай у наш буремний час над вами буде мирне небо і світить ясне сонечко. Надії всім на краще, добробуту і щастя!

Ми, сивочубі ваші діти,
Й багатолюдна вся рідня
Вітання вам шлемо і квіти
З нагоди пам’ятного дня.

Віктор Заїка, Новостародубський сільський голова

У цей урочистий день бажаємо вам здоров’я, довголіття, наснаги, родинного благополуччя, довгих літ, щасливого та мирного життя!

Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність.

Колись історія назве
Наш час народженням людини.
Бо поки серце в нас живе -
Стоять не будем на колінах

Едуард Яротник, Малинівський сільський голова

Прийміть мої щирі вітання з Днем Перемоги!

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили Вітчизну, а також трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

На нашу землю знов прийшла війна звідти, звідки ніколи й не чекали. Сьогодні наші земляки виборюють свободу та незалежність неньки-України, віддаючи своє життя та здоров’я заради мирного неба над нашими головами. Низький уклін воїнам, матерям та солдатським вдовам АТО.

Цей дійсно святий день завжди викликає почуття світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гіркий сум водночас. Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу Перемогу, я схиляю голову перед священною пам’яттю загиблих.

Висловлюю свою безмежну синівську вдячність усім, хто тяжкою ратною працею наближав довго-очікуваний день визволення та кував перемогу в тилу. Низький уклін ветеранам, солдатським вдовам, відбудовникам рідної вітчизни!

Щиросердно бажаю всім міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай припиниться і нинішня безглузда війна, а у ваших домівках назавжди запанують мир, спокій та достаток.

Наталія Лепська, Петрівський сільський голова

Щиро вітаємо вас із Днем Перемоги!

Міцного здоров’я, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять ветеранські рани, хай щастя і радість не переводяться у ваших оселях. Пишаємося ветеранами , які боронили рідну землю від гітлерівських загарбників! Нехай будуть вони прикладом для воїнів нинішньої війни. Миру нам усім та добра!

Нехай Господь дарує вам літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра!

Дирекція та профком ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська»

Щиро вітаю вас із Днем Перемоги!

Це велике свято для нашої держави та для кожного з нас, що єднає людей проти агресії та війни, симво-лізує прагнення до миру і процвітання. Важко знайти слова, якими можна передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців.

Честь і слава ветеранам Великої Вітчизняної війни! Вони є прикладом для нинішнього покоління молодих воїнів, які виборюють свободу та незалежність нашої Батьківщини!

Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів! Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Вклоняємося до землі їх пам’яті, а нинішньому поколінню бажаємо миру та злагоди.

Спасибі вам за ратні справи,
За серце, що тепло дає!
Спасибі вам, що стільки травнів
Ви серед нас були і є!

Дирекція та профком ТОВ «Чечеліївске»

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли її тягар.

Ми будемо у вічному боргу перед ветеранами минулої війни та нинішньої за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву в боях за рідну землю.

Світла пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава героям, які живуть поряд з нами! Ви - наша гордість!

З днем Перемоги вас! Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу. І сьогодні така мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадського обов’язку – це належний приклад до наслідування. Обов’язок нащадків – бути гідними вашого подвигу, усіма силами боронити Батьківщину, стверджуючи мир на землі.

Нехай злагода, гармонія та мир живуть у кожній оселі на українській землі! Нехай земля радує щедрим колосом, мирне небо – сонячними погожими днинами та рясними дощами, а всі будуть радісні і щасливі!

Катерина Галуган, депутат районної ради

Дорогі друзі! Вітаємо всіх із Днем Перемоги!

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нероз-квітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас - нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Міцного всім здоров’я, лише радісних мирних буднів та щасливого майбуття!

Дирекція та профком ТОВ «Малинівське»

У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога.

Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.

Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь Великої Вітчизняної, із Днем Перемоги, бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя.

Людмила Коломієць, Іванівський сільський голова

Щиро вітаємо зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками! Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Ми у вічному боргу перед Вами за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які солдати виявили в боях за рідну землю. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. Мирного неба вам та вашим родинам!

Дирекція та профком ТОВ «Зарічне»

Сердечно вітаємо жителів Луганки та Братського!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті і примирення та Великої Перемоги над нацизмом у Європі!

Вшановуючи ветеранів війни, безумовно, усвідомлюєш, що без їхнього подвигу не було б ні сучасної Європи, ні нашої України.

Подвиг переможців у Другій світовій війні нині гідно продовжують українські воїни, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Завойована старшим поколінням Перемога сьогодні надихає на нові звершення, зміцнює дух, допомагає долати труднощі та йти вперед.

Щиро вітаємо вас із Днем пам’яті та примирення, з Днем Перемоги!

Цей день – символ гордості за тих, хто відстояв свободу нашої Батьківщини.

Ми високо цінуємо і шануємо наших героїв, які дали гідний приклад народу України, з вірою у перемогу і незалежність нашої країни, стати на захист своєї Вітчизни в період агресії.

Сьогодні, в цей світлий і святий для всіх нас день, звертаємося до вас, а також до усіх жителів Петрівського району: дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови! Маємо велике бажання від усієї душі привітати вас, ваших рідних та близьких із знаменним днем – Днем Перемоги! Цей день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Дирекція та профком ТОВ «Маяк»

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними – їх не стерти ні з пам’яті народної, ні з найтрагічніших сторінок світової історії.

Гірку ношу болю й страждань сповна довелося винести нашому народові. Страшною ціною дісталася нам Перемога: за роки війни Україна втратила понад сім мільйонів своїх синів та доньок.

Щороку свято 9 Травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі! Щиро бажаю вам міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, оптимізму і непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!

Микола Платошин, Іскрівський сільський голова

Рейтинг

Очільник Кіровоградщини Сергій Кузьменко увійшов до ТОП-3 най-ефективніших голів облдержадміністрацій. Такий рейтинг за результатами роботи керівників регіонів у першому кварталі цього року оприлюднив Ко-мітет виборців України.

Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку та опитуванні експертів.

«Це дозволило оцінити не лише «суху» статистику, а й якісний компонент роботи голів облдержадміністрацій», – підкреслюють у Комітеті виборців і уточнюють, що до уваги бралися статистичні дані, інформація у медіа, а також відповіді на запити.

На нашу землю, в наші серця у ці травневі дні знову прийшло свято День Перемоги!

Щиро вітаємо з цим світлим днем весь український народ і, насамперед, ветеранів, які мужньо здолали вогненні фронтові дороги, чесно виконавши свій військовий та громадянський обов’язок.

Ми завжди пам’ятатимемо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна.

Щиро вітаємо вас з днем Перемоги!

Ціна великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовне горе та біль. Схилімо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за світле майбутнє, відійшовши у вічність. Будемо гідні ратного і трудового подвигу наших дідів, зробивши все можливе, щоб розквітав наш рідний край.

День Перемоги – свято сивини
Наших прадідів, дідів і хто молодший.
Навіть тих, хто не бачив війни –
Але її крилом зачеплений був кожен.

Віталій Волков, генеральний директор ПП «Дружба»

Щорічно за ініціативою Петрівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) в районі проводиться Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя». Цього року за сприянням благодійників, які долучилися до справи творіння добра і милосердя, а саме - настоятеля Свято-Покровської церкви селища Петрового протоієрея Дмитра Городецького та настоятеля храму Вознесіння Господнього протоієрея Михайла Царука, відбулося вручення 76 продуктових наборів та пасок людям, якими опікується територіальний центр.

Тож від імені наших підопічних хочемо щиро подякувати за надану допомогу. Зичимо вам та вашим родинам доброго здоров’я, благополуччя, великого людського щастя, подальших успіхів у вашій благородній справі, невичерпної творчої енергії та родинного затишку.

Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Територіальний центрсоціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Висловлюємо щиру вдячність голові Петрівської райдержадміністрації Сергію Володимировичу Завалію, першому заступнику голови райдержадміністрації Тетяні Григорівні Панеті, голові районної ради Тамарі Вікторівні Сакарі, депутату Кіровоградської обласної ради Миколі Олексійовичу Давидовському, начальнику управління соціального захисту населення Валентині Григорівні Сибірі та директору територіального центру Інні Олександрівні Лук’яновій за проведену роботу по наданню нам можливості отримувати інформацію місцевого рівня через придбані для нас радіоприймачі та передплату районної газети «Трудова слава». Бажаємо Вам все нових і нових звершень на Ваших теренах, цікавих ідей, і, звичайно, міцного здоров’я, благополуччя та величезного особистого щастя!

П.М.Дорофєєв, О.Т.Мартиненко, Л.М.Смульська, І.В.Сенькова, І.М.Цибулько та інші пенсіонери

Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань» ветеранам війни передбачена виплата щорічної разової грошової допомоги до 5 травня.

Згідно із механізмом виплати зазначеної допомоги, Пенсійний фонд України забезпечує подання місцевим органам праці та соціального захисту населення списки осіб, які мають право на отримання зазначеної допомоги та перебувають на обліку в органах Пенсійного фонду.

Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ, Міністерство надзвичайних ситуацій, Міністерство інфраструктури, Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державна податкова служба, Державна судова адміністрація, Служба безпеки, Управління державної охорони забезпечують подання списків осіб, які не перебувають на обліку в місцевих органах Пенсійного фонду України.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу щодо набуття права оренди об’єктів та майна спільної власності територіальної громади сіл, селищ Петрівського району, затвердженого рішенням районної ради від 05 квітня 2012 року № 227, районна державна адміністрація оголошує намір щодо передачі в оренду наступного об’єкту:

№ з/п Назва вільного об’єкта Характеристика об’єкта Місце розташування об’єкта Площа об’єкта, м2
1. Частина нежитлового приміщення стоматологічного кабінету комунального закладу «Петрівська центральна районна лікарня» цегляне смт Петрове, вул. Центральна (Ілліча), 1 15,0

Дата і час проведення конкурсу – 26 травня 2017 року о 14.00.

Спортивні новини

Двадцять сьомий тур чемпіонату України з футболу серед клубів Першої ліги знову порадував нас гарними новинами – «Інгулець» вже втретє поспіль робить вдалий виїзд: цього разу наші спортсмени упевнено переграли своїх візаві з Тернополя, футболістів з однойменної команди. Хто з уболівальників нашої команди переглядав трансляцію цієї гри на каналі Х-SPORT або в запису, певне звернув увагу, що на чудовому і затишному стадіоні в Тернополі поле було в жахливому, малопридатному для демонстрації гарної гри стані. І все ж, навіть на такому газоні, «Інгулець» вже з перших хвилин гри засвідчив свою перевагу, адже дії наших футболістів були більш надійними і упевненими в обороні та гострими й видовищними в атаці. Власне, така перевага не змусила уболівальників нашої команди довго чекати на результат: вже на одинадцятій хвилині гри футболісти «Інгульця» отримали право на кутовий. Захисники «Тернополя», певне, очікували навісної прострільної передачі одразу з кутової позначки. Однак наші гравці розіграли м’яч поблизу кутового прапорця, після чого Артем Прошенко виконав адресний навіс якраз у центр штрафного майданчика, де раніше за всіх опинився центральний захисник нашої команди Олександр Медведєв, на точний удар головою якого голкіпер зреагувати не встиг. Остаточний рахунок матчу на 61-й хвилині встановив Євген Немтінов, який скористався помилкою захисників «Тернополя», що стала наслідком, як уже зазначалося, неякісного газону, і, обігравши двох захисників, точно пробив по воротах, пустивши м’яч поміж ногами набігаючого голкіпера. До кінця матчу рахунок могли збільшити і Богдан Боровський, і Роман Кретов, і знову ж таки Євген Немтінов. Та, зрештою, фінальний свисток арбітра пролунав за рахунку 0:2 на користь нашої команди, що для нас є і бажаним, і прийнятним результатом.

Нашу милу, добру, турботливу, життєрадісну, жартівливу, незрадливу, учасницю Великої Вітчизняної війни в тилу РАЇСУ ІВАНІВНУ ФІЛІПЕНКО.

Не лише м’яким споришем стелилася її життєва доріжка на протязі 87 років, але все здолала і не зломилася.

Тож бажаємо здоров’я, весняного тепла, родинного затишку, щоб завжди поруч крокували людська довіра, повага і незрадливі надійні друзі.

Уж правнуки, правнучки подросли
Как продолжение любови,
А жизнь прекрасна, как всегда,
Хоть и рекой текут года -
Душа, как прежде, молода
И не стареет никогда!
Богаты весенней красотой года.
Цените жизнь! Она одна.

Будь завжди такою, як ти є.

З повагою і любов’ю Валентина Пухната, Антоніна Кузнєцова (телефоном з США), Галина Верес, Таїса Пранцан, Євгенія Шрубенко.

Ветерану Великої Вітчизняної війни з Чечеліївки, учаснику бойових дій ВІКТОРУ ІВАНОВИЧУ БАБЕНКУ виповнилося 92 роки.

Він пройшов довгий і нелегкий життєвий шлях. Саме такі, як він, солдати винесли на своїх плечах увесь тягар війни, гіркоту поразок і радість перемоги. Саме такі, як він, трудівники відбудовували після війни країну і своєю наполегливою самовідданою працею зміцнювали її.

Тож прийміть, шановний Вікторе Івановичу, найщиріші привітання і побажання здоров’я, благополуччя, уваги і турботи від оточуючих.

З повагою районна державна адміністрація, районна рада, районна організація ветеранів України

Вітаємо з 60-ю річницею від дня народження, що виповнюється у ці світлі травневі дні, одного з найактивніших членів виконкому сільської ради, переконаного прибічника й пропагандиста фізичної культури і спорту та здорового способу життя, добре відомого в районі ВОЛОДИМИРА ВАСИЛЬОВИЧА М’ЯЛЕНКА

Прийміть, наш дорогий друже і колего, щирі побажання з нагоди Вашого ювілею:

- Бажаємо Вам здоров’я міцного,
Юнацької сили, як в добрі часи,
Веселої пісні, дотепного жарту
І щастя земного з води і роси!

З любов’ю, шаною і повагою Іскрівська сільська рада.