Нещодавно в нашому районі протягом цілого тижня тривали спортивні заходи з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. А у спортивному залі ДЮСШ «Олімп» ( капітально відремонтованому за ініціативи керівників району) була організована спартакіада під назвою «Веселі старти». У ній взяли участь збірні команди: районної державної адміністрації та ра-йонної ради «Радар», учасників АТО та волонтерів «АТОшки» та представників центральної районної лікарні, команди під назвою «Адреналін».

Підтримати учасників прийшли і голови районної державної адміністрації Сергій Завалій та районної ради Тамара Сакара, які не тільки побажали командам перемоги, але й активно вболівали за своїх представників.

Під пильним наглядом журі порушити спортивний принцип виявлення найсильніших не вдалося жодному учаснику. А стежити за правильністю виконання вправ та гарним настроєм випала честь Тетяні Панеті - першому заступнику голови районної державної адміністрації; Геннадію Кіму - головному лікареві Комунального закладу «Центр первинної медично-санітарної допомоги; Олексію Агафонову - тренеру-викладачу ДЮСШ «Олімп»; Ігорю Чудному - волонтерові та Геннадію Коліснику - начальнику юридичного відділу районної ради. Лічильну комісію очолила директор територіального центру соціального обслуговування Інна Лук’янова. Головним розпорядником і консультантом змагань виступив директор ДЮСШ «Олімп» Олександр Гусарєв.

Конкурси, в яких узяли участь спортивні команди, були дуже цікавими та не зовсім легкими. Наприклад, пробігти з тенісною ракеткою і при цьому набивати тенісну кульку досить складно, а якщо траплялося впустити кульку додолу, то завдання доводилося починати спочатку. Деяким учасникам довелося повторювати це завдання тричі.

Дуже добре підтримували свою команду уболівальники районної ради, які були з плакатами. Це також відмітили і члени журі.

А після напружених естафет усі мали можливість взяти участь у безпрограшній лотереї. Виграшами були миючі засоби, зубні пасти і щітки, солодкі напої та багато інших смачних або не зайвих у повсякденному побуті речей. Упродовж всього спортивного свята аматори районного Будинку культури Катерина Карабилова, Юлія Рева і Ольга Коваль дарували присутнім чудові пісні та надихали своєю позитивною енергетикою.

Чим ближче доходило до фіналу, тим більше зростало напруження. Усі команди хотіли вибороти головний приз. Поступатися перемогою не хотів ніхто.

Та все ж переможець мав бути! І ним, за висновками журі, виявилися гравці команди «Радар», які й отримали перехідний Кубок голови районної державної адміністрації та голови районної ради, а також цінний подарунок. Друге місце здобули «АТОшки», а третє призове - «Адреналін», які, відповідно, також отримали грамоти та подарунки.

У номінації «Кращий гравець» серед чоловіків переміг Артур Побережець з команди «Адреналін», звання «Кращих гравців» серед представниць прекрасної статі отримали Єлизавета Когут та Юлія Макарук («АТОшки»). Приз кращої команди вболівальників отримали прихильники команди «Радар», які також виборолаи перемогу й у номінації «Краща презентація команди».

Після підведення підсумків та нагородження переможців до всіх учасників звернулася голова волонтерського руху «Допоможемо воїнам Петрівщини» Алла Горністова зі словами вдячності за організацію свята.

Олена Приходкова

На знімках: Кубок переможців в руках капітана команди «Радар» Дмитра Мосієнка; команда «Адреналін» цього разу Кубок не взяла, але сподобалася глядачам своєю позитивною енергетикою і дружньою атмосферою; спільне фото усіх учасників змагань; команда «АТОшки» до виконання усіх конкурсних завдань підійшла особливо відповідально; процедура нагородження переможців та учасників «Веселих стартів».