Закрите акціонерне товариство «РУР ГРУП С.А.» має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря по БП АЗС №3, яка розташована за адресою: Кіровоградська область, Петрівський район, смт Петрове, вул. Степова, 1-Г.
БП АЗС №3 відноситься до стаціонарних автозаправних станцій, технологічне обладнання яких призначене для приймання, зберігання моторного палива, СВГ та заправлення ним автотранспорту.
Передбачено зберігання та реалізація бензинів А-92, А-95, ДП та зрідженого газу. Режим роботи БП АЗС № 3 - 24 години на добу, 365 днів на рік.
Джерелами утворення речовин, які забруднюють атмосферне повітря на підприємстві, можуть бути: резервуари для зберігання нафтопродуктів, ПРК, газозаправний модуль.
Від даного об’єкта в атмосферу виділяються наступні забруднюючі речовини:вуглеводні граничні, вуглеводні ароматичні, вуглеводні неграничні, бензол, толуол, ксилол, сірководень, пропан, бутан.
Забруднюючі речовини, які потрапляють в атмосферне повітря від стаціонарних джерел БП АЗС № 3, не перевищують гранично допустимі концентрації.
Внести зауваження та отримати більш детальну інформацію можна в Петрівській районній державній адміністрації, за адресою: 28300, смт Петрове, вул. Святкова 20, телефон (05237) 9-63-01, 9-62-96 (крім суботи та неділі).