З Днем Захисника ВітчизниШановні мешканці Петрівщини, дорогі мої колеги-волонтери!

З нагоди Міжнародного дня волонтера щиро вітаю усіх, хто своєю жертовністю, добровільною самовідданою працею щодня робить нашу країну сильнішою.
В останні роки для нас, українців, цей день набув особливого значення. І дуже приємно, що сьогодні ми чуємо не лише вітання з нагоди свята, а й слова подяки та визнання нашої праці.
Низький уклін вам, дорогі колеги-волонтери Петрівської районної волонтерської організації «Допоможемо воїнам Петрівщини» та інших волонтерських осередків ра-йону, області, України, світу!
Прийміть слова щирої вдячності від імені кожного українця, а особливо від воїнів АТО – нинішніх та колишніх, а також від їх родин за вашу безкорисливу, свідому та добровільну працю на благо процвітання і миру на рідній землі, за щиру допомогу усім, хто її потребує.
Бажаю усім нам міцного здоров’я, благополуччя, мужності та сили духу, а найголовніше – щоб наші спільні зусилля наблизили, нарешті, довгоочікуваний мир на нашій рідній Україні.

Алла Горністова, голова районної волонтерської організації «Допоможемо воїнам Петрівщини».

* * *

Дорогі друзі!

Щиро вітаємо вас з визначною датою – Міжнародним днем волонтера!
В усьому цивілізованому світі люди з добрими і неспокійними серцями – волонтери – користуються великою повагою. Адже вони виконують важливу місію – приходять на допомогу там, де це найбільше потрібно.
Неможливо переоцінити роль українських волонтерів, які в умовах розв’язаної Росією проти України неоголошеної підлої «гібридної» війни допомогли відродити українську армію, забезпечити воїнів всім необхідним. Їхня діяльність часто пов’язана з ризиком для власного життя, але вони роблять все можливе, щоб бійці відчули турботу суспільства, нерозривний зв’язок між фронтом і тилом.
Бажаємо волонтерам Петрівщини добра і щастя, здоров’я і благополуччя, подальших успіхів в їхній шляхетній діяльності.

Петро Ткачук, в.о. керівника ГО «Захисники Петрівщини».

* * *

6 грудня – День Збройних Сил України
Шановні ветерани та військовослужбовці

Збройних Сил України!
Вам випала священна місія – захищати рідну землю, боронити її цілісність та суверенітет, забезпечувати міцне життя свого народу. Як свідчить історія та тривожне сьогодення, свій обов’язок ви завжди виконували з честю та гідністю.
Український народ складає вам свою шану та глибоку вдячність за вірність присязі, мужність, стійкість, героїзм та волю. Прийміть слова щирої вдячності за вашу нелегку, але таку благородну справу. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм. Свято Збройних Сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України.
Бажаю вам здоров’я, добра, злагоди, удосконалення бойової та професійної майстерності, натхнення й віри у силу власного народу. Нехай небо над нашою Україною завжди буде мирним і чистим.

Алла Горністова, голова районної волонтерської організації «Допоможемо воїнам Петрівщини».

* * *

Дорогі воїни, як ветерани військової служби, так і ті, що нині стоять в строю, побратими – учасники АТО!

Вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!
Люди старших поколінь з честю виконували свій конституційний обов’язок, були готові стати на захист Вітчизни. Сьогодні воїни України відстоюють свободу і незалежність Батьківщини у боротьбі з сильним і підступним ворогом, не дали і не дадуть зрадникам України та російським агресорам перетворити всю державу на палаючу, вкриту руїнами і закривавлену землю. Наша боротьба священна і справедлива, тому ми переможемо.
Бажаємо вам і вашим родинам добра і благополуччя, а головне – мирного неба і віри у світле майбутнє Батьківщини.

Петро Ткачук, в.о. керівника ГО «Захисники Петрівщини».