Днями, в саме наприкінці жовтня цього року, відбулася значна подія в житті нашого будинку, який розташований в смт Петровому по вулиці Святковій №23.
Зазначимо, що наш будинок - це перша двоповерхівка нашого селища, яку було збудовано ще в кінці 50-х років минулого століття. З нашого будинку розпочалися забудови мікрорайонів багатоповерхових будинків. І, звичайно, за часів свого існування, відбулися певні руйнації даної будівлі. Ми, мешканці будинку, по можливості, намагаємося утримувати свою будівлю, прибирати в під“їзді та на прилеглій території, ремонтувати та фарбувати. Але величезною проблемою, звичайно, була покрівля, яка постійно текла, прогнили крокви основної конструкції даху.

Ми ніколи не були байдужими до цієї проблеми, намагалися самостійно латати неполадки і, звісно, постійно зверталися до керівництва району та області за допомогою. Але за часів правління фактично всіх керівників до 2016 року нас оминали і говорили, що допомогти нічим не можемо, бо немає коштів у бюджеті.
Будинок знаходиться на балансі комбінату комунальних підприємств району, який не є прибутковим і великих коштів на такі масштабні ремонти не має.
Так і в цьому році ми знову звернулися до нового районного керівництва з нашою проблемою, заздалегідь думаючи, що, можливо, й знову нічого не зміни-ться. І яким виявилося наше здивування, коли голова районної ради Тамара Вікторівна Сакара та голова районної державної адміністрації Сергій Володимирович Завалій особисто завітали до нашої будівлі і оглянули її стан. А вже незабаром розпочалися ремонтні роботи, а через 10 днів у нас на будинку красувалася новенька гарна покрівля!
Тож від імені усіх мешканців нашого будинку ми висловлюємо слова вдячності голові районної ради Тамарі Сакарі та голові районної державної адміністрації Сергію Завалію, а також всьому депутатському корпусу Петрівської районної ради і, звичайно, комунальному підприємсту «Комбінат комунальних підприємств» на чолі з їх керівником Володимиром Андрійовичем Колісником за їх небайдужість до проблем простих мешканців району, за їх професіоналізм та уміння допомогти у вирішенні проблемних питань, знаходити шляхи, кошти і, звичайно, доводити всі розпочаті справи до кінця.
Ще раз всі ми вам дякуємо, бажаємо успіхів у всіх ваших справах, особистого здоров“я кожному і щасливого домашнього затишку.
Ви - надійні керівники, завдяки яким наш район щоденно стає кращим і впорядкова-нішим!

З повагою та вдячністю жителі будинку № 23 вул. Святкової смт Петрового