День працівників радіо, телебачення та зв’язкуШановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро та сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!
Сучасне життя не можливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе світ. Завдяки вашій професійній та оперативній роботі в оселі кожного українця щодня відкрите інформаційне вікно. Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи по інформуванню населення стосовно актуальних подій життєдіяльності області, держави.
Бажаю працівникам радіо, телебачення та зв’язку творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових професійних досягнень. Міцного здоров’я, радості, добробуту, миру та злагоди вам і вашим родинам!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Районна державна адміністрація та районна рада вітають вас із професійним святом! Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих,чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.
Бажаємо вам нових творчих здобутків, міцного здоров’я, добра й злагоди у ваших родинах, здійснення задумів та мрій, удачі, успіхів і благополуччя. Хай всі ваші сміливі плани будуть реалізовані. Радуйте глядачів і слухачів своїми знахідками і досягненнями, залишайтеся завжди цікавими, не втрачайте свої індивідуальності. Миру та благополуччя вам і вашим сім’ям.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради