Уряд прийняв постанову від 19.10.16 р. № 719 «Питання забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І—II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов». Документом затверджено механізм цільової грошової компенсації для придбання житла сім’ями загиблих учасників антитерористичної операції та інвалідами з числа учасників АТО.
Це означає можливість самостійно обирати найбільш прийнятне житло та купувати його за рахунок коштів грошової компенсації, наданої Урядом. Рішення прийняте з метою реалізації передбаченої державним бюджетом субвенції на будівництво (придбання) житла для вищевказаних категорій осіб. Крім того, документ передбачає право зазначених осіб отримувати (за бажанням) грошову компенсацію для придбання житла.
За більш детальною інформацією звертайтесь до управління соціального захисту населення за адресою: смт Петрове, вул. Центральна, 32, тел. 9-63-33, 9-63-50.

Управління соціального захисту населення районної державної адміністрації