Голова районної державної адміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара СакараГолова районної державної адміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета та начальник відділу освіти райдержадміністрації Григорій Москалець днями побували в Луганській ЗШ І-ІІІ ступенів, де відбувся урочистий захід з нагоди завершення енергозберігаючого проекту по заміні вікон та дверей в приміщенні навчального закладу.
Гостей на порозі школи зустріли хлібом-сіллю, а в фойє їх вже чекали схвильовані і веселі школярі. Захід пройшов цікаво та дотепно, з використанням елементів флеш-мобу. Педагоги та працівники школи, учні висловили щиру подяку за те, що віднині в приміщенні тепло і затишно.
Тепер вікна в нас надійні -
Будемо вчитись на «відмінно»!

Правила, задачі, що влітають в вуха,
Протягом не витягне -
Щось таке у мозку може і зависне,– жартували діти. А ще вони співали, танцювали, дарували гостям квіти.

використання елементів флеш-мобуОчільники району привітали присутніх з цією приємною подією, висловили сподівання, що комфортніші умови для праці і навчання (а навчання – це також нелегка праця) сприятимуть тому, що знання учнів будуть глибшими і міцнішими. Вони запевнили, що це далеко не останній соціальний проект, попереду ще чимало роботи. У нинішньому році в галузь освіти вкладені чималі кошти, в подальшому фінансування розвитку галузі буде тільки збільшуватися.
Наостанок слід зазначити, що впроваджував в життя проект ТОВ «ВДК – Кіровоград». Роботи були виконані впродовж серпня – вересня поточного року. Вартість проекту – 1389257 грн, в тому числі з державного бюджету - 1250331 грн, з районного – 138926 грн.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

Фото автора.