привітати ювілярку прибули рідні та представники влади90-та осінь завітала на поріг до жительки села Солдатське, що в Богданівській сільській раді, Ганни Григорівни Салип.
10 жовтня 2016 року Ганна Григорівна відзначила свій ювілей.
З нагоди славної дати шановну ювілярку, учасницю Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років прийшли привітати заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, керуючий справами Петрівської районної ради Борис Гнатюк, сільський голова Богданівки Сергій Доцяк та секретар сільської ради Світлана Самофат.
Вітаючи ювілярку з особливим святом, Тетяна Панета зазначила, що саме на таких людей потрібно рівнятися сучасникам, вчитися у них мудрості та гідності.
«Щиросердечно вітаємо Вас з ювілеєм! Прийміть наші найщиріші вітання.
Від усієї душі бажаємо Вам, щоб висока порядність, простота, скромність залишилися прикладом для нас. Нехай міцне здоров’я, людська вдячність і пошана, злагода і любов рідних будуть вірними супутниками на довгій життєвій дорозі Вашого гідного і плідного життя», – звернулася до Ганни Григорівни Тетяна Григорівна.

До цих теплих слів приєднався і Борис Гнатюк, вручивши іменинниці квіти та дарунок.
свої 90 літ Ганна Григорівна прожила достойно, тож здобула чималу повагу і шану односельцівА сільський голова Сергій Іванович Доцяк в привітальному слові побажав Ганні Григорівні прожити ще багато літ у здоров’ї, родинному затишку, повазі односельців, та залишатися такою ж доброю, оптимістичною, великодушною Людиною. Разом з квітами Ганна Григорівна отримала від сільського голови подарунок.
Секретар ради Світлана Анатоліївна Самофат, за дорученням депутатського корпусу сільської ради, долучилася до привітань віршованими рядками:
«Ганно Григорівно!
Хоч осінь стоїть на порозі,
Та все ж - це пора золота!
Від щирого серця бажаєм
Мудрості, сили, добра і тепла!
Хай сонечко щедро Вам світить в віконце,
А лихо усяке повз дім проліта.
Здоров’я міцного і Божої ласки
Сьогодні Вам зичимо років до 100».
З запалом у серці Ганна Григорівна перегорнула сторінки своєї життєвої книги, згадуючи неповторні роки. Працелюбність, наполегливість та відданість улюбленій справі дозволили здобути щире визнання односельців, її рідних та близьких. На непростій життєвій дорозі головними помічниками завжди були віра в Господа Бога невтомне натхнення до роботи, чуйність та повага до людей.
У великій родині ювілярки є традиція щороку усім збиратися разом на день народження Берегині роду. Тож і в цей день родина з”їхалася й зійшлася, щоб привітати маму, бабусю, прабабусю, сестру та тітку. Іменинниця та її родина радо зустріла представників районної влади і органу місцевого самоврядування, які завітали, щоб привітати ювілярку у цей незабутній день, та були щиро зворушені такою теплою увагою.

Світлана Самофат, секретар Богданівської сільської ради.

На знімках: привітати ювілярку прибули рідні та представники влади; свої 90 літ Ганна Григорівна прожила достойно, тож здобула чималу повагу і шану односельців.