Під час осінньо-польових робіт збільшується небезпека місцезнаходження боєприпасів.
При знаходженні предметів, які вам незнайомі - не чипайте їх, особливо небезпечно кидати в ці предмети ка-мінням чи вдаряти їх будь-чим. У таких випадках необхідно помітити місце будь-яким чином (встромити палицю біля знаходження предмета, покласти біля нього хустку чи повісити папір на гілці дерева поряд), негайно повідомити дорослих та службу порятунку про випадок і вказати місце знаходження цього предмета.
Треба пам’ятати про те, що ви можете знайти боєприпаси ще часів Великої Вітчизняної війни, які, пролежавши в землі кілька десятків років, будь-якої миті можуть вибухнути і призвести до непоправного.
Шановні жителі району! Будьте обережні при знаходженні маловідомих вам предметів.

Володимир Малюта, начальник Петрівського РС У ДСНС у Кіровоградській області

Шановні жителі Петрівського району!

15 жовтня 2016 року з 10.00 до 11.30 год. відбудеться «пряма телефонна лінія» з начальником Петрівського РС У ДСНС України у Кіровоградській області підполковником служби цивільного захисту Володимиром Васильовичем Малютою. Телефонуйте за № 9-73-02.

Андрій Бочаров, провідний інспектор Петрівського РС У ДСНС в області

До уваги випускників шкіл

Розпочато відбір кандидатів на навчання до ВНЗ ДСНС України.
Для всіх, хто серцем і душею обрав для себе професію мужніх та відважних людей, які твердо вирішили присвятити своє життя нелегкій, але почесній службі в ім’я життя і спокою людей, навчальні заклади ДСНС України – це саме ті навчальні заклади, які перетворять Ваші мрії в реальність.
На даний час підготовку фахівців оперативно-рятувального профілю в Україні здійснюють вищі навчальні заклади: Національний університет цивільного захисту України (м. Харків, вул. Чернишевського, 94), Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту (м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8). Львівський державний університет безпеки життєдіяльності (м. Львів, вул. Клепарівська,35).
Для вступу до зазначених навчальних закладів потрібно здати ЗНО з таких предметів: математика, українська мова та література, фізика або хімія (на вибір)
За детальнішою інформацією звертатися до 32-ої Державної пожежно-рятувальної частини, за адресою вул. Філатова, 31 за телефонами: 9-73-02 та 101 або особисто до заступника начальника ДПРЧ-32 У ДСНС України у Кіровоградській області Побігушка Юрія Вікторовича за тел.: 096-83-54-600