Шановні жителі Кіровоградщини!

Дорогі наші герої-захисники усіх поколінь!
Щиро вітаю вас з державним святом – Днем захисника України.
Це свято ми відзначаємо вже вдруге 14 жовтня – у день Покрови Пресвятої Богородиці одночасно з Днем Українського козацтва. З давніх часів саме Богородиця боронила наш народ, а її свята Покрова охороняла наше козацьке військо, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом.
Нині, коли на Сході України триває збройне протистояння, це свято для українців є не тільки державним і релігійним, а й загальнонаціональним. Воно єднає та згуртовує нас усіх у спільній місії захисту країни.
Сьогодні саме ви – солдати регулярної армії та добровольчих загонів, гідно продовжуєте справу своїх предків-козаків – обороняєте країну, гарантуєте нам безпеку. Ви – наші герої і національна гордість. Ваша сила та самовідданість здатні подолати будь-які перешкоди. Вкотре дякую вам за відвагу та самопожертву, за мирне небо над нашою Кіровоградщиною.
Схиляю голову перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну і соборну Україну.
Бажаю усім нашим захисникам на Сході якнайшвидше повертатись додому з перемогою. З нагоди свята зичу всім здоров’я, добра, щастя та миру.
Слава Україні! Слава її захисникам!

З повагою голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко

* * *

Шановні жителі Петрівщини! Дорогі воїни - нинішні, колишні і майбутні, славні наші захисники!

Щиро вітаємо вас із Днем захисника Вітчизни і святом Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем!
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Як відомо, це свято знайшло своє продовження і в часи Запорізької Січі. Наші козаки вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею. Звертаючись до неї, вони казали: «Покрий нас чесним своїм Покровом та захисти нас від усякого зла!»
Тож вітаємо всіх воїнів, всіх козаків із цим радісним святом і бажаємо міцного здоров’я, щастя, здоров’я, наснаги у відродженні найкращих національних традицій, плідної праці на благо народу, задля слави нашої рідної України!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *

Дорогі наші захисники, наші герої!

Щиро вітаю Вас із Днем захисника Вітчизни – святом, що уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.
Глибоко символічно, що свято відзначається у день Покрови Пресвятої Богородиці - покровительки і заступниці славного війська козацького та всього українського народу.
Сердечно бажаю Вам міцного здоров’я і благополуччя, щастя і радості, розуміння і підтримки оточуючих, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизні. Нехай єднає нас незгасне світло віри, і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.

З повагою  народний депутат Анатолій Кузьменко

 

Шановні воїни – як ті, хто нині стоїть у строю і боронить Вітчизну від загарбників, так і ті, хто виконував свій почесний обов’язок раніше, ветерани Збройних Сил, учасники збройних конфліктів на території інших держав!
Вітаємо вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисника України та Днем українського козацтва. Цінуємо вашу відданість Батьківщині, участь у патріотичному вихованні підростаючого покоління. Бажаємо щастя, здоров’я і благополуччя вам і вашим родинам, всім жителям Петрівщини, миру Україні.

Районна організація ветеранів України.

* * *

Дорогі земляки, жителі Водяного та Маловодяного!

Вітаємо вас з визначними святами нашого народу – Днем Захисника України, Днем українського козацтва і святом Покрови Пресвятої Богородиці.
Бажаємо вам особистого щастя і сімейного благополуччя, здоров’я, достатку, а головне – якнайшвидшого вигнання загарбників з нашої землі і миру та успішного розвитку Україні.

Водянська сільська рада.