студентиДнями в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району відбулося відкриття нового навчального року в Університеті третього віку. В цей, по-справжньому осінній день святкова зала була переповнена бажаючими почерпнути багатство знань.
Привітати «студентів» прийшли голова районної державної адміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара, заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Панета та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Сибіра.
Як і на будь-яке свято, керівники прийшли не з порожніми руками: для поліпшення організації надання соціальних послуг людям поважного віку подарували територіальному центру мультимедійний комплект з найкращими побажаннями добра, миру, злагоди та сонячної погоди в душі. Також Сергій Володимирович подякував працівникам терцентру за вмілу організацію дозвілля людей поважного віку, висловив своє задоволення, що відвідав Університет не вперше, і засвідчив готовність гостювати на засіданнях ще не раз.
Тамара Вікторівна приєдналася до слів голови адміністрації та висловила побажання слухачам залишатися такими ж молодими і енергійними й надалі, зазначивши, що мультимедійний комплект подарований для запровадження інноваційних технологій у процес навчання в Університеті третього віку, а також для перегляду фільмів, які транслюватимуться щоп’ятниці у територіальному центрі.

Тетяна Григорівна та Валентина Григорівна вручили слухачам Університету пам’ятки, в яких зазначили «10 заповідей студента».Тетяна Григорівна та Валентина Григорівна вручили слухачам Університету пам’ятки, в яких зазначили «10 заповідей студента».

У свою чергу, студенти висловили вдячність ке-рівникам району за чудовий подарунок та турботу про людей поважного віку. Авторські вірші зачитали Іван Сердюк та Віра Смєлова.
Святкову урочистість у цей день допомагали підтримувати музичні номери у виконанні вихованців музичної школи – Влади Адамюк та Ольги Ленської. Супутниками свята були гарний настрій, посмішки та жарти.
Урочистості пройшли в теплій дружній атмосфері і закінчилися переглядом слайд-фільму та чаюванням.
Отож, шановні ветерани! Якщо вам надокучила буденність, і ви маєте бажання активно проводити своє дозвілля, то вам саме до нас!
Завітайте до нас за адресою: смт Петрове вул. Каштанова, 4, або телефонуйте за номерами: 9-64-32 чи 068-533 -08-39.

Інна Лук’янова, директор територіального центру.