завжди готові стати на захист людейМинулої п”ятниці голова райдержадміністрації Сергій Завалій та керуючий справами виконавчого апарату районної ради Борис Гнатюк привітали особовий склад районного сектору управління державної служби з надзвичайних ситуацій з їхнім професійним святом.
Сергій Володимирович зазначив, що рятувальники завжди стоять на бойовому посту, захищаючи людей від пожеж і надзвичайних ситуацій, а коли приходить біда, не шкодуючи власного здоров’я і життя, виконують свій обов’язок.
Він побажав рятувальникам всього найкращого в особистому житті.
- Нехай у вашій службі будуть тільки навчання і поменше реальних бойових виїздів на пожежі і надзвичайні ситуації, - побажав він.
Борис Іванович передав рятувальникам вітання від голови районної ради Тамари Сакари, приєднався до поздоровлень С.Завалія. Начальник Петрівського РС УДСНС в Кіровоградській області Володимир Малюта висловив вдячність керівництву району за підтримку, запевнив, що рятувальники і надалі підвищуватимуть професійні навички, щоб завжди бути готовими стати на захист людей.
С.Завалій і Б.Гнатюк вручили Грамоти районної ради і райдержадміністрації В’ячеславу Бакуну – старшому прапорщику служби цивільного захисту, командиру відділення 32-ї державної пожежно-рятувальної частини, Олександру Бідному – сержанту служби цивільного захисту, старшому пожежному, Галині Козловській – молодшому сержанту служби цивільного захисту, Тарасу Стулію – сержанту служби цивільного захисту, водію 32-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Анатолій Рябоконь

На знімку: завжди готові стати на захист людей.