Доброта і милосердя завжди потрібні людям, а особливо у наш непростий час. Зуміти відчути біль нужденних, як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, страждає від хвороби чи байдужого оточення, можуть тільки люди з добрим та чуйним серцем.
У серпні-вересні 2016 року розпочинається Всеукраїнська благодійна акція «Милосердя», яку в нашому ра-йоні традиційно проводить територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району. Мета акції – зібрати кошти для одиноких громадян похилого віку та громадян з обмеженими фізичними можливостями, які потребують лікування.
Зазначимо, що в минулому році за час проведення акції «Милосердя», на благодійний рахунок територіального центру надійшли кошти в сумі 11323,0 грн. та були надані одиноким людям похилого віку, громадянам з обмеженими фізичними можливостями, які обслуговуються територіальним центром. За 2015 рік допомогу отримали 23 особи.
Хочемо висловити вдячність таким благодійникам, як В.І.Больбот (СФГ «Роксолана»), А.М.Давидовський (ПСП «Зарічне»), Ю.Г.Тороп (ФГ Катрич), В.А.Самофат (ПП «Орбіта»), а також працівникам управління Державного казначейства в Петрівському районі, районного відділу культури і туризму, управління Пенсійного Фонду України в Петрівському районі, районного центру зайнятості, відділу освіти Петрівської райдержадміністрації, управління соціального захисту населення, територіального центру та організації ветеранів Петрівського кар’єру.
Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності і, безсумнівно, відчутна підтримка. Добрі справи не залишаються непоміченими. Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Бажаємо Вам усіх благ, здоров’я, процвітання і тепла Вашому щирому й відкритому серцю.
Тож звертаємося з проханням до шановних благодійників: «Не залишайтеся байдужими і сьогодні!».
Для бажаючих взяти участь у Всеукраїнській благодійній акції «Милосердя» розміщуємо реквізити благодійного рахунку:
р/р 31551301125065
Код 2222216
МФО 823016
Банк: ГУДКСУ в Кіровоградській області
Одержувач: Територіальний центр СО (НСП) Петрівського району
Призначення платежу: Благодійні внески для надання допомоги малозабезпеченим громадянам похилого віку та інвалідам.
Телефони для довідок: 9-64-32, 068 533 08 39

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Петрівського району