Шановні працівники та ветерани лісового господарства !

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників лісу!
Ваша професія — одна з найважливіших на Землі, ос-кільки ліси – це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит. Охорона цього безцінного дару природи – високе покликання працівників лісового господарства. Щоденна праця в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати зелене багатство країни, забезпечувати екологічну безпеку людей та гармонійну взаємодію суспільства і природи. Спрямовуючи зусилля на зміцнення лісового фонду України, лісівники вносять вагомий внесок у захист земельних угідь та по-ліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.
Шановні працівники та ветерани лісового господарства, дякуючи Вам за невтомність і самовідданість, щиро бажаю щастя, миру, добра та достатку.

З повагоюголова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні лісівники!

Загальновідомо, що саме ліси, рослинність зробили нашу планету придатною для життя, створивши атмосферу. Та, на жаль, діяльність людини, неконтрольований розвиток промисловості, яка забруднює навколишнє середовище шкідливими речовинами, може поставити людство на межу екологічної катастрофи. Тому діяльність працівників лісового господарства є надзвичайно важливою, адже збільшення площ лісових насаджень є тим фактором, який здатен вберегти нас від біди.
Бажаємо подальших успіхів у вашій діяльності, а вам і вашим родинам - великого людського щастя, здійснення всіх ваших мрій і планів, добробуту, здоров’я і мирного неба над головою.

З повагою Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради