Дорогі друзі!

Щиро вітаю з професійним святом - Днем рятівника.
На ваших плечах не тільки забезпечення техногенного і природного благополуччя, а й життя, здоров’я та долі багатьох людей.
Ця професія справедливо належить до найблагородніших та найвідповідальніших, адже вона пов’язана із захистом людини. 
Люди, які обрали професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю.
Міцного вам здоров’я, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай вас оберігає Господь Бог і обдаровує Своїми щедротами!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники пожежно-рятувальної служби!

Ви стоїте на сторожі людського життя і здоров’я, обе-рігаєте матеріальні цінності від стихійних і техногенних надзвичайних ситуацій. Навіть в мирний час ви стоїте на бойовому посту. Суспільство високо цінує ваш героїзм і готовність до самопожертви.
Тож від щирого серця вітаємо вас з професійним святом, зичимо здоров’я і успіхів в усьому, добробуту і щастя вашим родинам.

З повагою Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради

* * *

Шановні колеги, ветерани і пенсіонери Державної служби України з надзвичайних ситуацій!

17 вересня ми відзначаєм своє професійне свято - «День рятівника».
Глава нашої держави відзначив значний внесок пра-цівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
«Робота рятувальників – людей справді героїчної професії – завжди пов’язана з ризиком, потребує постійної концентрації сил, повної віддачі та мужності.
Дозвольте цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог обе-рігає вас від усіх негараздів.

Володимир Малюта, начальник Петрівського РС У ДСНС у Кіровоградській області