під час зустрічі в кабінеті голови районної радиДнями у районній раді з нагоди Дня підприємця, керівники району вручили відзнаки кращим із них.
Почесні грамоти Петрівської райдержадмі-ністрації та Петрівської районної ради отримали Олександр Нахімович Володарський та Ольга Олексіївна Мовчан. Грамотою Петрівської РДА нагороджено Наталію Олексіївну Бойко, Подякою РДА – Ольгу Михайлівну Нерієвську, Олега Романовича Стрільця, Ларису Дмитрівну Сахненко, Вікторію Олександрівну Гетманюк. Крім того, Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Руслана Миколайовича Притулу, Подякою облдержадміністрації – Людмилу Яківну Висоцьку.
Голова районної ради Тамара Сакара, вітаючи підприємців, передала їм найтепліші побажання від голови районної державної адміністрації Сергія Завалія.
Вона відзначила, що підприємці району є соціально відповідальними, беруть активну участь у різних соціальних проектах, налагоджують партнерські відносини з органами місцевого самоврядування, дбаючи про подальший розвиток територій.

Зокрема, надають активну допомогу у ремонті місцевих доріг, шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших со-ціальних закладів. Це можливо лише за умови, коли підприємець почувається у своїй державі справді впевнено. Адже, як зазначив Президент, ті, хто створює нові робочі місця і сплачує податки, є одними з головних людей у державі, – наголосила Тамара Вікторівна.
Вона побажала підприємцям району прийняття вдалих бізнесових рішень, укладення успішних контрактів, надійних партнерів по бізнесу та встановлення у країні миру, аби кожен підприємець мав можливість реалізувати свої задуми та бізнесові проекти.

На знімку: під час зустрічі в кабінеті голови районної ради.