Шановні друзі!

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем підприємця!
Підприємці розвивають приватний  сектор економіки, реалізовують нові бізнес-проекти, намагаються забезпечити надійне підґрунтя для добробуту громадян. Ваша повсякденна наполеглива праця та активна громадянська позиція, високий професіоналізм та ініціативність дають новий поштовх для розвитку підприємництва у нашій області.
Щиро бажаю всім підприємцям витримки, миру, міцного здоров’я, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай ваш життєвий та професійний досвід завжди буде запорукою нових успіхів і звершень у вашій нелегкій справі.

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають підприємців району з професійним святом – Днем підприємця!
Своєю працею кожен з вас робить внесок у розв”язання соціально-економічних проблем держави, формування, становлення та розвиток національної економіки.
Бажаємо, щоб підприємництво продовжувало свій рух уперед, набуло сили, авторитету, завжди відігрівало провідну роль в економічній розбудові району. Завдяки зусиллям підприємців та приватній ініціативі сьогодні вирішуються складні завдання по стабілізації національної економіки в умовах воєнних дій та фінансової кризи.
Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до районної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.
Бажаємо вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя у ваших родинах!

З повагою, Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради