лінійка29 липня 2016 року, за вказівкою першого заступника начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області, полковника внутрішньої служби Володимира Воробйова, о 6 годині 20 хвилин в Петрівській виправній колонії (№ 49) відбувся загальний збір особового складу за умовним сигналом «Буря».
Контролювати дії персоналу установи прибув начальник відділу ВОРНБ Управління, полковник внутрішньої служби Олександр Бичев. Даний захід мав на меті визначити боєздатність, дії персоналу та готовність на випадок тривоги й надзвичайних обставин.
Після шикування персоналу було проведено стройовий огляд, де особлива увага приділялась охайності та недопущенню порушень правил носіння форменного одягу. Після цього було організовано проведення загального обшуку на об’єкті, що охороняється, в результаті чого було вилучено ряд заборонених для виростання засудженими предметів.

керівництвоНа завершення, виконуючий обов’язки начальника установи Валерій Апакідзе підбив підсумки проведеного збору та вказав на недоліки під час його проведення, наголосивши на сумлінному виконанні службових обов’язків.
Олександр Бичев зауважив, що такі тренування дуже важливі. Адже від злагоджених дій персоналу залежить не тільки безперебійна робота установи, а й забезпечення надійної охорони її периметру, збереження життя і здоров’я як персоналу, так і засуджених.

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія УДПтС в Кіровоградській області (№49)