учасники наради за роботоюСвяткування відбудеться на належному рівні

Днями у районній державній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення у районі 25-ї річниці від Дня Незалежності України. Головуюча на засіданні – голова районної ради Тамара Сакара закликала учасників наради докласти максимум зусиль, аби, попри досить обмежені бюджетні можливості, зробити усе необхідне, щоб цього-річне святкування не стало формальною процедурою: все ж таки чвертьстолітній ювілей – це визначна віха в історії нашої держави, тож і вшанувати цю дату  маємо належним чином. Зі сценарієм святкових урочистостей учасників засідання ознайомила начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Подкопаєва, інші учасники наради доповіли про стан готовності та робочі плани підпорядкованих служб, управлінь та відділів, були зроблені необхідні корективи та уточнення.
До речі, цього року для мешканців та гостей селища організатори свята готують, окрім Маршу вишиванок, традиційних заходів по вшануванню Державного Прапора, спортивних змагань та інших уже звичних саме до цієї дати елементів святкового дійства, й кілька цікавих несподіванок, зміст яких розкривати поки що не станемо. 

Єдине, що можемо зазначити, що вони стануть приємним сюрпризом для усіх учасників святкування, а відтак закликаємо петрівчан та гостей району активно долучитися до святкових урочистостей, на яких ви обов”язково отримаєте заряд бадьорості й патріотизму та справжнє задоволення.

Володимир Кіфенко.

засідання організаційного комітету

На знімках: учасники наради за роботою.