дротиПід час відпрацювання території однієї із сільських рад Петрівського району, працівниками поліції отримано інформацію про вчинення невстановленими особами крадіжок дроту лінії електропередач за межами населеного пункту.
За результатами попередньої перевірки інформації було прийнято рішення про організацію „засідки” та затримання злочинців „на гарячому”.
Так близько 04 години ночі поряз із лінією електропередач оперативниками був помічений невідомий чоловік, який, за допомогою спеціального обладнання, піднімався на електроопори та демонтував дріт.
В результаті проведених заходів під час вчинення крадіжки „ на гарячому” був затриманий 48-річний раніше судимий чоловік з м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. Всього ним було демонтовано близько 1 кілометру дроту, який в подальшому мав намір реалізовувати на території м. Кривий Ріг.
На сьогоднішній час працівниками слідчого відділення зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко. Санкцією статті предбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

матеріали крадія