Олена Бобик та Тетяна МяленкоСьогодні неможливо уявити наше життя без торгівлі та ресторанного обслуговування населення.
Відрадно, що завдяки наполегливій праці продавців, касирів, товарознавців, адміністраторів, керівників та власників закладів цієї галузі наші жителі забезпечені необхідними товарами, створюються нові робочі місця, підвищується рівень обслуговування, поліп-шується благоустрій та економічний розвиток району. Сфера торгівлі має великий потенціал. Про це свідчить існуюча мережа сучасних торговельних павіль-йонів, супермаркетів, приватних крамниць, які наповнюють споживчий ринок широким асортиментом якісної продукції з намаганням відповідати європейським стандартам.
Нині торговельні заклади тішать око добротним оформленням прилавків та вітрин, різноманітністю товарів різних торгових марок. За усім цим – сумлінна праця.
Їх власники мають прибуток, а місцеві бюджети - фінансові надходження, які потім ідуть на вирішення гострих соціальних проблем громади.
У тяжкі для України часи наші підприємці ніколи не залишались осторонь, не були байдужими до проблем держави та кожної родини зокрема. Вони і сьогодні активно підтримують Українську Армію, допомагають нашим воїнам-землякам та їхнім сім’ям. Щира вдячність вам за добре серце, патріотизм, співпрацю та розуміння.

Юлія Козинець приймає вітання від очільників районуВсі ми час від часу стаємо покупцями і, погодьтеся: добре, коли нас зустрічають ввічливим словом та привітною посмішкою.
Впевнена, що щира увага та доброзичливість по відношенню до покупців та клієнтів, компетентність та професіоналізм працівників, добросовісне ставлення до своїх обов’язків неодмінно стануть візитною карткою всіх торговельних та ресторанних закладів Петрівського району.

Цими днями у сесійній залі районної ради відбулось урочисте зібрання з нагоди святкування професійного свята - Дня працівників торговельної галузі. Очільники району вручили найкращим представникам галузі Подяки та Почесні грамоти. Розпорядженням голови Кіровоградської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток торгівлі в області – грамотою Кірово-градської обласної державної адміністрації нагороджена фізична особа-підприємець - Юлія Козинець, яка у 2014 році отримала почесну грамоту Петрівської адміністрації з нагоди Дня незалежності, у 2015 році була обрана депутатом селищної ради по округу №4, безпартійна. З 2013 року - голова громадської організації «Однодумці».
Подяками Кірово-градської обласної державної адміністрації відзначено: фізичну особу-підприємця, власника магазину села Новий Стародуб - Костянтина Ходу; Людмилу Шевченко - завідуючу магазином СВК «Агрофірма Маріампольська».
працівники торгівлі у сесійній залі РДАПодяку Петрівської районної державної адміністрації отримали такі підприємці району: Петро Заєць (Новий Стародуб), Надія Максимова (Червонокостянтинівка), Олена Фуштей (Чечеліївка), Владислав Медвєдєв (Балахівка), Тамара Основенко (Зелене), Ірина Сідченко (Водяне), Валерій Кравченко (Богданівка).
Знаємо, що нелегкий трудовий шлях ви собі обрали. Часто доводиться цілий день простояти на ногах, обслуговувати невдячних клієнтів за зовсім невелику плату. Але, попри це, без вас ми просто не змогли б прожити. Іноді так приємно з вами поспілкуватися, отримати від вас в подарунок посмішку і просто подякувати за вашу працю. Тому з нагоди дня працівників торгівлі та громадського харчування хочемо від щирого серця вас привітати і побажати, насамперед, міцного здоров’я, сили, щоб перемагати всі труднощі, наснаги, добре працювати і надалі. Нехай ваше життя завжди супроводжує побільше позитиву, радості, оптимізму, віри в краще і, звичайно, любові, бо без неї життя стає пустим і непотрібним.
З нагоди професійного свята бажаємо всім працівникам, ветеранам  торгівлі та громадського харчування міцного здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла, привітних покупців, комерційного успіху, економічної стабільності та процвітання!
Хай Ваша праця буде щоденно нагороджена вдячністю. Успіху вам у всьому і завжди.

Олена Приходкова

На знімках: Олена Бобик та Тетяна Мяленко; Юлія Козинець приймає вітання від очільників району; працівники торгівлі у сесійній залі РДА.