Аграріями нашої області зібрано перший мільйон тонн ранніх зернових культур, – про це голова облдержадміністрації повідомив під час останньої апаратної наради.

Очільник області привітав усіх сільгоспвиробників області з гарним результатом та відзначив, що на сьогодні немає жодних причин, що перешкоджали б успішно завершити збирання ранніх зернових культур і розпочати підготовку до наступного року, зокрема, підготуватися до посіву озимих культур.

Сергій Кузьменко також відзначив, що Уряд зробив все, аби аграрії могли з вигодою для себе реалізувати вирощену ними продукцію. – Державою через Аграрний фонд проводиться активна робота із закупівлі зерна цьогорічного врожаю. Це робиться для того, аби була можливість регулювати ціни на зерно впродовж маркетингового періоду 2016-2017 років, а також, щоб сільгоспвиробники мали можливість вільно реалізувати своє збіжжя та отримати за нього достойну фінансову винагороду. У свою чергу, це означатиме, що ними будуть вчасно сплачені усі податки, а працівникам буде виплачена гідна зарплатня, – відзначив голова облдержадміністрації.