23 липня в стартовому турі чемпіонату України, «Інгулець-2» провів перший матч в другій футбольній лізі. Суперник був достойний. Одеська команда у минулому сезоні чинила гідний опір «Інгульцю». Бронзовий призер другої ліги минулого сезону в обох матчах не зумів забити жодного м’яча у ворота одеситів – тоді матчі завершилися нульовими нічиїми.

У стартовому складі «Інгульця-2» вийшло вісім футболістів, які в минулому сезоні були основними у «Інгульця». З перших хвилин господарі пішли вперед у пошуку щастя біля воріт суперника. Одесити теж не бажали відсиджуватися у обороні, намагались атакувати.

На 16-ій хвилині футболісти «Інгульця-2» відкрили рахунок: після виконання штрафного удару голкіпер виконав сейв – першим на добиванні був Віталій Колєсніков, який з другої спроби переграв Сергія Кравченка. Через хвилину Дмитро Клімаков отримав жовту картку. У середині тайму Микола Стеценко та Ілля Ходуля отримали теж по жовтій картці, хоча не можна сказати, що була груба гра. В одному випадку зривали контратаку, порушуючи правила у центрі поля, у іншому – біля власного штрафного майданчику.

Після пропущеного м’яча одесити намагалися вирівняти гру і часом їм це вдавалося, хоча атаки господарів були більш небезпечними та не дуже вдалими. На 41-ій хвилині Микола Стеценко з кута штрафного майданчику не влучив у ворота, а через хвилину після розіграшу з району кутової позначки гравець «Інгульця-2» з меж штрафного майданчику влучив у свого партнера. У компенсовані хвилини першого тайму гостям вдалося зрівняли рахунок: Артем Кулішенко чудово прийняв м’яч й пробив у нижній кут воріт.

В перерві тренерський штаб «Інгульця-2» вніс певні корективи у гру своєї команди і на початку другого тайму господарі вийшли рішуче налаштовані на досягнення позитивного результату. На 50-й хвилині виконання стандартного положення господарями було вдалим: Роман Кретов подав з району кутової позначки, а Віталій Колєсніков на дальній штанзі воріт найкраще зорієнтувався і головою переправив м’яч у сітку воріт гостей.

54-та хвилина матчу: у власному штрафному майданчику гості грубо зіграли проти Степана Рижука. Арбітр справедливо призначив пенальті: Олександр Мішуренко впевнено розвів м’яч та голкіпера по різним кутам – 3:1.

«Реал Фарма» на 58-ій хвилині створила небезпечний момент після подачі кутового, але їх гравець, замикаючи дальню штангу воріт, пробив повз них. Після стрімкого початку другого тайму гра дещо заспокоїлася. Команди продовжували грати у швидкісний футбол, але небезпечних моментів стало виникати менше.

На 72-ій хвилині зустрічі на виході припустився помилки голкіпер господарів, але гості цим не скористалися, м’яч не влучив у створ воріт. А на 76-ій хвилині матчу «Інгулець-2» залишився в меншості: Ілля Ходуля підвів команду, заробивши друге попередження. Через хвилину у «Інгульця-2» була чудова нагода збільшити рахунок - після подачі з кутової позначки господарі точно пробили у дальню дев’ятку воріт, та одеситів виручив захисник, який, перебуваючи на лінії воріт, вибив м’яч. А незабаром небезпечний момент виник вже біля воріт господарів - самовіддана гра захисника Степана Рижука врятувала їх від пропущеного м’яча. Він підкатом вибив м’яч з під ніг нападника одеситів, який перебував перед воротами за кілька метрів. Через хвилину одесити, граючи в більшості, ще раз загрожували воротам Дениса Боброва, та футбольна фортуна була на боці «Інгульця-2». Тож у дебютному офіційному матчі «Інгулець-2» здобув за-служену перемогу з рахунком 3:1.