Шановні бухгалтери!
Вітаємо вас із професійним святом!

Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ваша праця, бухгалтерський досвід та професійні знання. День бухгалтера відзначається для того, щоб ще раз підкреслити надзвичайно важливу роль цієї професії у сучасному суспільстві.

Без вашого цінного досвіду, міцних професійних знань не може успішно функціонувати жодна організація, підприємство чи установа.
Від щирого серця бажаю вам здоров’я та щастя, миру, розсудливості та впевненості, а також великого успіху, який буде супроводжувати вас у всіх справах!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні друзі!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем бухгалтера.
Ваша робота вимагає сумлінності, наполегливості та значної зосередженості. Кожен ваш крок, кожне рішення є надзвичайно відповідальним.
Високий рівень бухгалтерської професії – це важливі складові зростання вітчизняної економіки. Сьогодні представники корпусу бухгалтерів активно впроваджують сучасні фінансові стандарти, сприяють утвердженню ефективних методів господарювання, підвищенню добробуту людей. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчої наснаги, миру і злагоди!

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради