На адресу Петрівської районної ради та безпосередньо до депутатів Петрівської районної ради надходили багаточисельні звернення жителів району щодо забезпечення скрапленим газом. На даний час в районі залишилися негазифікованими 25 населених пунктів. Забезпечення скрапленим газом також не відбувалося централізовано з червня місяця 2015 року по всій Кіровоградській області, через його відсутність та нерентабельність постачання.
З даного питання було прийнято рішення, яке підтримали всі депутати районної ради, про звернення до:

-Голови правління ПАТ «Кіровоградгаз»
-НАК «Нафтогаз України»
-Мінсоцполітики
-Кабінету Міністрів України.

На жаль, відповіді, отримані від секретаріату Кабінету Міністрів України та НАК «Нафтогаз України» не давали надії на позитивне вирішення питання.
Але голова Петрівської районної ради Тамара Вікторівна Сакара наполегливо підходить до вирішення всіх проблемних питань. Було поставлене завдання за будь-яку ціну забезпечити мешканців району скрапленим газом. І сьогодні вперше у цьому році завезено газ у такі населені пункти: Новий Стародуб, Балахівка, Олександрівка, Чечеліївка, Малинівка, Богданівка, Водяне, Іванівка.
Було досягнуто домовленостей щодо забезпечення скрапленим газом з ДП «Пропан» Житомирської області.
Звертаємося до всіх жителів Петрівського району, при потребі в забезпеченні скрапленим газом, звертатися до сільських та селищних рад .