С.Завалій, Т.Сакара, Т.Панета і Г.Москалець знайомляться з ходом робіт в Балахівській ЗШ І-ІІІ ст.У школярів весела пора канікул, на відпочинку зараз перебувають і більшість педагогічних працівників. Та відпочинок – не для всіх, бо керівництво освітянської галузі району та навчальних закладів переймається проблемою підготовки до нового навчального року, ремонту закладів.
Ця проблема перебуває в зоні уваги і керівництва району, за сприяння якого виконується комплекс організаційно-практичних заходів щодо капітального ремонту (заміни) віконних прорізів у Петрівському НВК, Новостародубській ЗШ І-ІІІ ступенів, Іскрівській ЗШ І-ІІІ ступенів, Луганській ЗШ І-ІІІ ступенів; капітального ремонту теплосистеми Петрівського НВК, поточного ремонту покрівлі Петрівського НВК, Володимирівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Чечеліївської ЗШ І-ІІІ ступенів; ремонту спортзалу Балахівської ЗШ І-ІІІ ступенів; придбання шкільного автобуса для Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів.
Усього на виконання заходів із підготовки до нового навчального року буде використано 6045,4 тис.грн., у тому числі з державного бюджету - 3099,8 тис.грн., із обласного – 20,0 тис грн.., з районного – 1785,6 тис.грн., з інших джерел – 1140,0 тис грн..

в Петрівському НВКГолови райдержадміністрації та районної ради Сергій Завалій і Тамара Сакара, заступник голови райдержад-міністрації Тетяна Панета, разом з начальником відділу ос-віти райдержадміністрації Григорієм Москальцем, днями побували в кількох навчальних закладах, де ознайомилися з ходом проведення ремонтних робіт. Зокрема в Балахівській ЗШ І-ІІІ ступенів, де триває ремонт спортивної зали, і в Петрівському НВК, де підприємство «Екіпаж» розпочало роботи щодо заміни вікон і дверей. Ці роботи, до речі, проводяться за підтримки Українського фонду соціальних інвестицій.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: С.Завалій, Т.Сакара, Т.Панета і Г.Москалець знайомляться з ходом робіт в Балахівській ЗШ І-ІІІ ст. та в Петрівському НВК.