С.Завалій та Т.Сакара висловлюють теплі побажання О.ПрокопцюЙого охороняють люди в білих халатах, чия професія вважається найближчою до Бога.
Нещодавно з приводу їхнього професійного свята в залі засідань районної ради пройшов урочистий захід.
Голова райдержадміністрації Сергій Завалій, вітаючи присутніх, нагадав, що галузь охорони здоров’я завжди була пріоритетною для районної влади, яка і надалі буде її підтримувати, реалізуючи ряд проектів щодо поліпшення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, умов праці медичних працівників і перебування на лікуванні хворих.
-Ми пам’ятаємо про обі-цянки і виконуємо їх, – запевнив очільник району.
-Ви робите все можливе, щоб врятувати комусь життя, поліпшити здоров’я, – продовжила вітальну промову голова районної ради Тамара Сакара. - І вдень, і вно-чі, за будь-якої погоди, ви виконуєте свій обов’язок, робите це з любов’ю і чуйністю, розуміючи, що іноді просте щире слово діє краще, ніж ліки. А найбільшою нагородою для вас є слова вдячності від людей.

В.Азанову привітали Т.Панета і заступник голови районної ради А.ІвановаС.Завалій і Т.Сакара вручили групі медичних працівників нагороди.
Зокрема, почесні грамоти районної ради і райдержадміністрації отримали О.Апостолова – завідувач клініч-ної лабораторії КЗ «Петрівська ЦРЛ»; С.Барабаш – сестра медична Новостародубської лікарської амбулаторії; Т.Карнажук – сестра медична Петрівської лікарської амбулаторії; Н.Крицька – рентгенлаборант КЗ «Петрівська ЦРЛ»; В.Лазаренко – сестра медична відділення інтенсивної терапії КЗ «Петрівська ЦРЛ»; О.Прокопець – завідувач інформаційно-аналітичним відділом КЗ «Петрівський РЦ ПМСД»; А.Сивків – сестра медична Іскрів-ської лікарської амбулаторії; С.Соляр – лікар кабінету «Довіра» КЗ «Петрівська ЦРЛ»; А.Черкас – сестра медична Петрівської станції швидкої та невідкладної медичної допомоги.
працівники та ветерани інфекційного відділенняКолег привітали зі святом і вручили нагороди головний лікар Петрівської ЦРЛ М.Яновський, головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Г.Кім, голова профспілки медичних працівників району В.Корнієнко.
Особливо теплі слова знайшла заступник голови райдержадміністрації Т.Панета, яка вітала зі святом ветеранів районної медицини . Вона зізналася, що завжди вважала лікарів подібними до небожителів, адже вони виконують на землі функції Всевишнього, оберігаючи життя людей, яке він їм подарував.
Учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури та гості з Петрівського – Сергій та Лілія Чорнопольські подарували учасникам зібрання чудовий концерт. Особливо їм сподобалися гумористичні сценки та скетчі на медичну тематику, тож всі самодіяльні артисти були нагороджені щирими оплесками.

Анатолій РЯБОКОНЬ.

На знімках: С.Завалій та Т.Сакара висловлюють теплі побажання О.Прокопцю; В.Азанову привітали Т.Панета і заступник голови районної ради А.Іванова; працівники та ветерани інфекційного відділення.