Дорогі юнаки та дівчата Петрівщини!

Районна державна адміністрація та ра-йонна рада вітають вас зі святом – Днем молоді!
Районні органи влади знають проблеми молоді і вважають пріоритетним напрямком своєї діяльності реалізацію державної молодіжної політики в інтересах повноцінного соціального розвитку особистості.
Молодість – фундамент всього майбутнього життя, тому важливо використовувати всі переваги цієї прекрасної пори: учіться, працюйте над собою, досягайте успіхів, кохайте, дерзайте і обов’язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах.

Сучасні і освічені, ви – сьогодення нашого краю і його майбутнє. Ваша невичерпна енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській та політичній діяльності. Сьогодні, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, ваш оптимізм, віра в майбутнє і прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим.
З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого ви прагнете.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради