родина Максимових - найспортивніша сім”я КіровоградщиниЗаняття фізичною культурою і спортом є запорукою міцного здоров’я та успіху, а також задоволення від отриманих перемог.
Травень видався насиченим для спортсменів нашого району.
У квітні 2016 року збірна району з футболу (дітей 2005 року народження) виборола ІІІ місце в обласному відборі міжнародної футбольної першості «Кубок Націй Дапон». Тож заступник голови Кіровоградської обласної федерації футболу Андрій Скрипка на тренувальній базі ФК «Інгулець» Агрофірми «П”ятихатська» вручив юним спортсменам грамоти та медалі.
Розпочався останній місяць весни з участі збірної команди району з легкої атлетики в обласних змаганнях, які відбулися 7 травня в селищі Олександрівка, де наші спортсмени зайняли гідне місце у турнірній таблиці.
Продовжилися спортивні здобутки спортсменів району 14-15 травня в обласних змаганнях з волейболу, де  команда ра-йону посіла 4-те місце серед 15 команд області.
Збірна команда ДЮСШ «Олімп», спортсменки 2001- 2002 років народження, 15 - 19 травня 2016 року прийняла участь у Всеукраїнському турнірі, присвяченому Дню перемоги над нацизмом у Європі, спрямованому на вшанування ветеранів, які воювали в різних арміях.

Наша команда посіла почесне ІІІ місце після команди Скадовського училища фізичної культури та збірної команди Херсонської області. Кращим гравцем команди визначено бомбардира Куницьку Лізу, яка забила більше за всіх голів.
збірна району з легкої атлетикиА 21 - 23 травня 2016 року команда молодшої вікової групи, спортсменки 2005 року народження та молодше, стали переможцями Всеукраїнського турніру «Кубок Лівобережжя-зірочки сходу» в місті Кам’янське (Дніпродзержинськ). Наші зірочки з Луганки впевнено переграли всіх своїх суперниць (6 команд), а в матчі за І місце здолали господарів турніру з рахунком 9-3.
Втомлені і задоволені, нагороджені медалями і грамотами , щасливі повернулися додому.
На завершення спортивних перемог 25 травня 2016 року  родина Максимових Тетяни Миколаївни та Євгена Вікторовича, разом з донькою Даринкою, вибороли І місце в обласних змаганнях «Мама, тато, я – спортивна сім’я», ставши чемпіонами області. Тепер родину у червні чекає наступний етап змагань – Всеукраїнський, де вони будуть відстоювати честь області!
Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів та спортивних досягнень і перемог!

Прес-служба райдержадміністрації.

спільне фото учасників обласних змагань «Мама, тато і я - спортивна сім”я!»

На знімках: родина Максимових - найспортивніша сім”я Кіровоградщини; збірна району з легкої атлетики; спільне фото учасників обласних змагань «Мама, тато і я - спортивна сім”я!»