Учасники зустрічіЛети, вітер, з полонини

Та понад степами,

Рознеси ти нашу славу

Широко світами!

5 травня до джур загону ім. І. Сірка Володимирівської ЗШ І – ІІІ ступенів завітали в гості їх побратими – молоді козаки Жовтоводського промислового коледжу ім. О. Гончара, студенти групи МЕЕП-15. За сприяння Всеукраїнського Лицарського Ордену православних козаків ім. І. Сірка на футбольному полі ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська» відбувся товариський футбольний матч.

Незалежним суддею матчу став – Олександр Горєвий.

Запеклі баталії розгорнулися з перших хвилин матчу. ФК «Титан» (команда джур) взяли ініціативу у свої руки і результат не змусив на себе довго чекати. Перший гол у ворота суперника забив – Дмитро Маніло (8 клас). З кожною хвилиною боротьба ставала ще запеклішою і, в основному, точилася біля воріт гостей. Перший тайм закінчився з рахунком 6:1 на користь господарів.

У другій половині другого тайму гості замінили свого воротаря, і «Титану» прийшлося набагато важче...

На жаль, отаман Володимирівського куреня Руслан Семенчук не зміг взяти безпосередню участь у матчі через отриману травму, але під час матчу він виконував досить професійно роль тренера команди. Склалося враження, що він, як диригент, керує своєю командою, вирішує, кому з гравців вийти на поле, а кому (хто стомився) – відпочити.

В ході зустрічі голи забили:

ФК «Титан»:

Новенко О. - 2 (9 клас)

Маніло Д. - 2 (8 клас)

Маляренко Н. - 1 (9 клас)

Іщенко М. - 2 (9 клас)

Нелепа Ю. – 7 (9 клас)

Трюхан К. – 1 (4 клас)

ФК «Старт»:

Єфименко О. – 2

Копань Д. – 1

Ільченко В. – 1

Хлопенко В. – 1

Ридванюк Д. - 1

Отож зустріч закінчилася із чудовим рахунком 15:6 на користь володимирівських джур. Гарна і надійна футбольна зміна підростає в стінах нашої школи.

Незважаючи на поразку, гості однак поїхали додому задоволеними.

Неля Дудник, керівник гуртка «Джура»