Данило ГришаєвУ одному з попередніх номерів районки ми вже розповідали про талановитих дітей, які не тільки добре навчаються, а й беруть активну участь у різних очних та заочних конкурсах і акціях, які проводить позашкільний навчальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості». Продовжимо цю розповідь.

Ганнівська ЗШ І-ІІІ ступенів

Данило Гришаєв, учень 8-го класу, він добре навчається, входить до ради шкільного парламенту, є головою центру «Здоров’я». Постійний, активний учасник у змаганнях з фізичної культури: волейболу, баскетболу, футболу. У жовтні 2015 року взяв участь у Всеукраїнській акції «Юннатівський зеленбуд» і зайняв ІІ місце в обласному етапі; його роботу було направлено до Національного еколого-натуралістичного центру. Учень нагороджений грамотою, а керівник роботи Л.Грицаєва – відзнакою.

Петрівський НВК

Анна РудюкАнна Рудюк – захоплюється вишивкою, у новорічній обласній виставці-конкурсі «Український сувенір» її робота «Святе сімейство» зайняла І місце.

Ірина Хаджимова – дівчина активна у всіх сферах життя школи. У Центрі дитячої та юнацької творчості є заступником голови районного парламенту дітей. Разом із Георгієм Савостіковим, який також бере активну участь у житті школи та у позашкільній роботі, виконують різні ролі на святах. Ірина взяла участь у Всеукраїнській акції «Парад квітів біля школи». Учні зайняли ІІІ місце у області.

Тетяна Ритова – захоплюється фото. У конкурсі юних фотоаматорів «Моя Україно», в номінації жанрове фото з фотороботою «Їжачок», виборола ІІІ місце в обласному етапі.

Чечеліївська ЗШ І-ІІІ ступенів

Сергій Плуговий, учень 8 класу - бере активну участь у різноманітних шкільних заходах. Його захоплює чарівний світ малюнків, якими прагне поділитися зі своїми друзями, вчителями. Під час подорожей, походів, коли є вільна хвилинка, любить фотографувати товаришів та краєвиди рідної природи. Брав участь у Міжнародному українсько-литовському конкурсі малюнків «Здай кров заради життя». Його робота «Містичні пелюстки життя» зайняла ІІІ місце у обласному етапі.

Влад Дар’єв – учень 9 класу, активний у шкільному та позакласному житті. Неодноразовий переможець багатьох акцій і конкурсів у районі та області. Цього року у заочному конкурсі-огляді внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів «Галерея кімнатних рослин» виборов І місце в області.

Ірина ХаджимоваЛуганська ЗШ І-ІІІ ступенів

Юлія Родзінська – учениця 9 класу, активна у житті школи. Завжди бере участь у різних акціях та конкурсах, створює вироби власними руками. У Всеукраїнській виставці-конкурсі «Український сувенір», здобула ІІІ місце в області.

Артур Штурмак – учень 4 класу, улюблене захоплення – фотографія. У конкурсі юних фотоаматорів «Моя Україна» у молодшій віковій категорії зайняв І місце в номінації «Жанрове фото».

Петрівська ЗШ І-ІІІ ступенів

Микита Козік - учень 4 класу, цілеспрямований, допитливий, має великий словниковий запас та добре розвинене логічне мислення. Активний у дослідницькій роботі. Тричі брав участь у районних науково-практичних конференціях «Учнівська творчість» (зайняв ІІ місце – 2014, 2015). Хлопчик має високий інтелектуальний рівень. Любить читати (перевагу віддає книжкам про космос). У вільний від занять час відвідує спортивну секцію – бойового гопака. У акції «Парад квітів біля школи» у обласному етапі виборов ІІІ місце.

Іван Синиця, - учень 4 класу, любить природу, відвідує екологічний гурток «ЕкоКолобок» з роботою «У Лукомор’я дуб зелений…» під керівництвом О.Плис, провів дослідження з висадження дубків. Зайняв ІІІ місце ув обласному конкурсі «Вчимося досліджувати і охороняти природу», що проводить Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді». Також є активним учасником усіх конкурсів та акцій, що проводить ЦДЮТ.

Георгій СавостіковБогдан Чорнопольський - учень 9 класу, завжди активний учасник шкільних, районних та обласних конкурсів, дуже любить співати, захоплюється туризмом. Найцікавіші моменти його подорожей занотовує на фотокартках, любить футбол, є учасником КВК (говорить, що він дарує йому незабутні хвилини радості та драйву, ці відчуття забути нереально).

Вже 8 квітня команда «Хутор» (керівник - С.Чорнопольський і наставник член кіровоградської команди КВК Ю.Тушевський) взяла участь у фіналі чемпіонату області шкільного КВК. До фіналу, звичайно, дійшли найсильніші команди: «Акумулятор» Знам’янського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник - І. Благодатний.); «V.I.P.» Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник - В.Артишук); «Жертви експериментів» комунального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» (керівники - А.Романенко, Н.Долгополова); «Хутор» (керівник - С.Чорнопольський). За попередньою грою наша команда по загальній кількості балів була на І місці. Боротьба за найкраще місце у фіналі виявилась дуже напруженою. Після «Візитки», «Конкурсу капітанів» та «Розминки» команда «Хутор» і «Жертви експериментів»  набрали однакову кількість балів. У домашньому завданні  наша команда програла 0,2 бали, тож посіла почесне ІІ місце.

Усі члени журі відмітили дотепний гумор та акторську майстерність капітана і його команди. Сподіваємось, що у наступному році наша команда обов’язково переможе!

 

 

 

Інна Вотусь, культорганізатор ЦДЮТ

Тетяна Ритова Сергій Плуговий

Влад Дар’єв Юлія Родзінська

Артур Штурмак Микита Козік

Іван Синиця Богдан Чорнопольський

команда «Хутор»

На знімках: переможці обласних та Всеукраїнських чемпіонатів, конкурсів, акцій та змагань.