Поважних ветеранів вітали з річницею ПеремогиТрадиційно, у переддень світлого і величного Дня Перемоги, керівники району відвідали за місцем проживання та привітали ветеранів - жителів Петрівського району.

Безпосередніх учасників бойових дій в Петрівському районі залишилося тільки 17 чоловік, зокрема в Петровому - Стрілець Павло Якович, Заудальський Іван Павлович, Виноград Михайло Васильович та Донченко Іван Ро-діонович, в Балахівці - Кривошея Василь Петрович та Мусін Олексій Іонович, у Ганнівці - Басараб Іван Васильович та Бабенко Віктор Іванович, в Петрівському - Копійка Іван Романович, в Луганці - Плюкало Василь Олексійович та Холод Василь Іванович, в Братському - Юзюк Микола Григорович, в Новому Стародубі - Дмитренко Дмитро Леонтійович та Лебединець Василь Максимович, в Іскрівці - Кульшенко Микола Кирилович, в Червонокостянтинівці - Максимов Георгій Герасимович та Дудко Лазар Леонтійович.

Голова райдержадміністрації Сергій Завалій, голова районної ради Тамара Сакара і заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, разом із головою ради ветеранів Олегом Гіюком та сільськими і селищними головами, побували в домівці кожного учасника бойових дій.

Поважних ветеранів вітали з річницею Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, нагородили відзнаками Петрівської райдержадміністрації та районної ради, вручили грошову допомогу і продуктові набори від народного депутата України Анатолія Кузьменка.

нагородили відзнаками Петрівської райдержадміністрації та районної радиВітаючи сивочолих героїв, керівники району дякували їм за мужність, за те, що витримали тягар війни, і повернувшись, самовідданою працею розбудовували народне господарство. За те, що, відвоювавши країну у ворога, дали можливість наступним поколінням жити, творити і ростити дітей під мирним небом. Бажали їм та їхнім родинам добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди, подякували за стійкість і мужність, за те, що, пройшовши крізь спалахи вогняних років, є людьми, гідними прикладу.

Сергій Володимирович та Тамара Вікторівна поспілкувалися з ветеранами, вислухали їхні розповіді про життя-буття, спогади про молодість, цікавилися нагальними проблемами. Вражає життєва мудрість учасників війни, їхня небайдужість і біль щодо сучасних трагічних подій в Україні.

Ветерани дякували Сергію Завалію і Тамарі Сакарі за увагу до себе, адже і керівники району, і соціальні та медичні працівники, школярі зі своїми наставниками – створюють всі умови, аби кожен з наших ветеранів відчув турботу, повагу і шанобливе ставлення.

 

Прес-служба райдержадміністрації.

вітання для ветерана війни спільне фото на згадку

ветеран з родичами та владою загальне фото з ветераном

Фото з подарунками